Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Trenčianski novorodenci sa vozia na "hyundaioch"

Trenčianskej pôrodnici sa  spoločnosť Hyundai rozhodla darovať päť novorodeneckých vozíkov po tom, čo sa dozvedeli, že v nemocnici používajú na prepravu bábätiek prerobené nákupné vozíky.

Trenčianski novorodenci si ako prví na Slovensku užijú jazdu v najnovšom modeli “Hyundai ix1”. Spoločnosť sa v rámci svojej orientácie na rodinu rozhodla podporiť aj tých, čo o aute a vodičskom preukaze ešte ani nesnívajú a venovala Gynekologicko-pôrodníckej klinike FN Trenčín päť novorodeneckých vozíkov s logom Hyundai. Využívať sa budú na prevoz bábätiek na vyšetrenia.

Málokedy sa stáva, že máme na Slovensku šancu po prvý raz na svete predstaviť celkom nové vozidlo. Hyundai ix1 zakladá novú kategóriu vozidiel CFC (Compact Family Car).  „Rodina je pre nás priorita číslo jeden, preto je úplne samozrejmé, že myslíme aj na tých najmenších. Želám všetkým úspešný štart do života a ich rodičom veľa krásnych chvíľ a rodinnú pohodu,“ uviedol s úsmevom Martin Saitz, generálny riaditeľ Hyundai Motor Slovakia.

Spoločnosť si pre premiéru Hyundai ix1 nezvolila trenčiansku nemocnicu náhodne. Gynekologicko-pôrodnícka klinika FN Trenčín opätovne získala titul najlepšia slovenská pôrodnica. Aj tá najlepšia nemocnica však občas bojuje s nedostatkom financií. Nápad sa zrodil vo chvíli, keď sa predstavitelia koncernu z médií dozvedeli, že v niektorých nemocniciach je nedostatok novorodeneckých vozíkov, ktoré pri prevoze novorodencov nahrádzajú klasickými nákupnými vozíkmi. Rozhodovanie bolo bleskové a Hyundai ix1 už má svojich prvých malých užívateľov.

Hyundai (šr)

Hyundai ix1

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov