Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Toyota Verso-S prešla modernizáciou

Automobil zo segmentu menších MPV japonskej automobilky Toyota prešiel miernou modernizáciou. Týka sa najmä exteriérových doplnkov; technika zostala nezmenená.

Toyota Verso-S sa začala predávať pred tromi rokmi. Pred pár dňami automobilka predstavila mierne upravenú verziu.

Prednú časť tvarovo zosúladili s modelmi, ktoré využívajú dizajn Keen Look. Ide o asertívny dynamický postoj automobilu, ktorý Toyota využila už v predchádzajúcich modeloch.

Toyota Verso-S Toyota Verso-S

Novinkou sú denné LED svetlomety zakomponované do hlavných svetlometov. Sú štandardom všetkých verzií. Nová je aj horná maska chladiča s chrómovaným rámikom.

Automobil bude jazdiť na nových, 16-palcových diskoch z ľahkých zliatin so zmeneným dizajnom, s tzv. 3D efektom. Nové sú aj aj exteriérové farebné kombinácie. Pribudla bronzová metalíza, ktorá nahrádza svetlo modrú metalízu.

Zákazník  si môže vybrať medzi jednofarebným čiernym alebo dvojfarebným hnedočiernym interiérom. Na palubnej doske je nové strieborné lemovanie okolo stredového panela.

Toyota Verso-S Toyota Verso-S

Do štandardnej výbavy pribudol senzor tlaku v pneumatikách. Verzie so systémom Toyota Touch 2 ponúkajú farebný dotykový displej s uhlopriečkou 6,1 palca. K tomu sa pridáva Bluetooth pre handsfree sadu, USB port pre pripojenie externých zariadení a voliteľné DAB rádio. Do sériovej výbavy sa dostala aj spätná kamera.

S voliteľnými aktualizáciami poskytuje Toyota Touch 2 plnú navigáciu s obmedzovačom rýchlosti a varovaním pred prekročením rýchlosti. V ponuke je taktiež pripojenie k širokej škále služieb, ako Google Street View, Panoramio či Google local search.

Vynovená Toyota Verso-S sa dostane do showroomov v priebehu tohtoročného leta.

MM, Toyota

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov