Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Švihaj Šuhaj: ekologickí kuriéri

Cyklokuriéri Švihaj Šuhaj doručujú expresné zásielky tým najekologickejším spôsobom už nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach.
Kuriérske služby musia byť rýchle. Nie vždy to však znamená, že sú aj ohľaduplné k životnému prostrediu. Dokonca môžu vyjadrovať pracovný životný štýl ich zákazníkov i prevádzkovateľa.
Už šesť rokov doručujú v Bratislave v čase i nečase expresné zásielky tým najekologickejším spôsobom – na bicykloch – šuhaji cyklokuriérskej služby Švihaj Šuhaj. Najnovšie svoje aktivity rozširujú aj do metropoly východného Slovenska, do Košíc. Od 1. mája 2014 je v platnosti dohoda cyklokuriérskej služby Švihaj Šuhaj s košickou cykloslužbou Doraz. Konateľka spoločnosti Katarína Galovičová:  “Denne dokazujeme, že kuriérske služby dokážu byť nielen rýchle, ale aj ohľaduplné k životnému prostrediu. Dúfame, že tým inšpiru

jeme cyklonadšencov aj v iných krajských mestách a do konca roka sa nám podarí rozšíriť ekologickú cyklokuriérčinu aj do ďalších miest. V širšom centre miest sú cyklokuriéri počas dopravných špičiek jednoznačne najrýchlejší.”
Spoločnosť Cyklokuriér Švihaj Šuhaj vznikla v roku 2009 a v súčasnosti dcérskou spoločnosťou kuriérskej služby GO4, s.r.o. Za obdobie svojej činnosti získali švihajúci šuhaji mnoho zákazníkov, ktorí oceňujú predovšetkým príspevok k zdravému životnému štýlu a ochranu životného prostredia. Vďaka rozšíreniu “vozového” parku aj o kargobicykle doručujú cyklokuriéri od septembra 2013 dokonca aj veľké a ťažké zásielky.
ŠŠ, DK
cyklokurier1

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov