Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Topmodelka Karolína Kurková celosvetovou veľvyslankyňou BMW

Automobilka BMW oznámila, že česká topmodelka Karolína Kurková sa stáva veľvyslankyňou značky a reprezentantkou nového BMW radu 2 Active Tourer. 

Prvým oficiálnym činom Kurkovej bolo privítanie 15-miliónteho návštevníka s rodinou v stredisku BMW Welt v Mníchove. Rodinu Maritzovcov z bavorského Hohenkammeru slávnostne prijal Thomas Muderlak, vedúci BMW Welt a veľvyslankyňa značky BMW Karolína Kurková.

Veľvyslankyňa značky jubilejnému návštevníkovi,  ktorý bude môcť na jeseň počas štyroch týždňov jazdiť na vozidle BMW radu 2 Active Tourer,  s nadšením vysvetlila, prečo je okrem iného optimálnym vozidlom pre mladú rodinu: „BMW radu 2 Active Tourer  je pre mňa perfektný sprievodca – pretože spája moje dva svety: na jednej strane štýl, ktorý je pre mňa ako modelku dôležitý a na druhej strane potrebnú flexibilitu a bezpečnosť, ktorú ako mladá matka očakávam v každodennom rodinnom živote od môjho auta. Okrem toho ma jednoducho baví”.

 BMW radu 2 Active Tourer kombinuje ponuku priestoru, variabilitu a kompaktné vonkajšie rozmery s efektivitou a dynamikou jazdy typickými pre BMW a s moderným dizajnom.

15 miliónov návštevníkov z celého sveta

Stredisko BMW Welt otvorili v októbri 2007.  V nasledujúcich rokoch sa z neho stala turistická atrakcia a skutočný magnet pre návštevníkov.  V roku 2008, v prvom celom roku prevádzky, už počet návštevníkoch prekročil 2 milióny. V uplynulom roku privítalo stredisko BMW Welt s 2,93 mil. návštevníkmi toľko hostí, ako nikdy predtým. Trend roku 2014 je naďalej stúpajúci. Tým by sa počet návštevníkov predpokladaný vo fáze plánovania (850 000) prekročil viac ako trojnásobne.

Popri svete značiek BMW, MINI a Rolls-Royce Motor Cars ponúka stredisko BMW Welt svojimi podujatiami, prehliadkami, dennými Live-Shows i gastronómiou počas pestrý program počas celého roka.

Zdroj: BMW (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov