Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škodovky opäť na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji

Automobilka Škoda bude opäť oficiálnym sponzorom Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Bude to už 22. ročník podujatia, na ktorom sa automobily s okrídleným šípom v znaku budú prezentovať.

Organizátorom majstrovstiev dodali spolu 46 vozidiel Škoda. Okrem prezentácie automobilov bude v Bielorusku dobre viditeľná aj reklama na dresoch štyroch tímov, informatívne aplikácie pre telefóny či logá.

Automobilka dodala 38 Octavií a 8 Superbov. So sponzoringom majstrovstiev Škoda Auto začala už v roku 1992. Momentálne je to najdlhšie hlavné sponzorovanie v histórii športových majstrovstiev sveta. Spolu s doplnkovými akciami osloví automobilka približne 800 miliónov televíznych divákov.

Škoda Auto každoročne poskytne organizátorom približne 40 až 50 automobilov. Počas celého sponzorstva najazdili vozidlá Škoda približne 5,5 milióna kilometrov. Pri každých majstrovstvách prejde flotila automobilov Škoda takmer 250 000 kilometrov.

Škoda

Automobily budú slúžiť na prepravu osôb medzi jednotlivými arénami, letiskami, hotelmi a ďalšími miestami v Bielorusku. Všetky vozidlá sú strieborné, rovnako ako počas predchádzajúcich ročníkov.

Automobilka nedodala vozidlá len na prepravu osôb. Predstavia sa aj na podporných akciách, akými bude napríklad 14 vystavených modelov Octavia RS a Rapid Spaceback na štadiónoch v Minsku a Cizovke. Aj na letisku v Minsku bude vystavený model Superb.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov