Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Miss Slovensko 2014 si prevzala Hyundai i10

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová si už užíva jazdu na svojom prvom aute – novom Hyundai i10.

Ide o naozaj víťazné spojenie. Hyundai i10 je totiž držiteľom prestížnej ceny AUTOBEST 2014 a ocenenia Red Dot Design Awards. Zo šarmantnej slečny sa vykľula aj šikovná motoristka a napriek tomu, že ide o jej prvé auto, zvládla ho hneď na jednotku. Kľúčiky jej odovzdal generálny riaditeľ Hyundai Motor Slovensko Martin Saitz, ktorý spolu s prezidentom spoločnosti Josefom Jungom prišli osobne novej Miss Slovensko zablahoželať.

,,Je to moje prvé auto v živote a nesmierne sa mi páči. Som šťastná a vďačná. Musím si všetko pokojne preštudovať, no už po prvých kilometroch viem, že je to taká malá veľká strela. Výborne reaguje a má aj krásny a priestranný interiér. Mám cit pre pekné a kvalitné veci, takže sa k sebe budeme hodiť,“ povedala s úsmevom na tvári po prvej jazde Laura Longauerová. Jej prvá cesta viedla do nového bytu a potom do miesta jej trvalého bydliska – Detvy.

Hyundai i10 novej generácie sa začal predávať v novembri 2013. Model navrhnutý a skonštruovaný od základu v európskom výskumnom a vývojovom centre v Nemecku, je naozaj pravý európsky automobil pre európskych zákazníkov. Nový Hyundai i10 už teraz prekonáva v európskom predaji všetky očakávania.

Hyundai, DK

Miss Slovensko 1   Miss Slovensko 3

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov