Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi predstaví nový dizajnérsky smer

Nové koncepty, ktorých predstavenie chystá Mitsubishi na autosalóne v Tokiu, majú odhaliť nový dizajnérsky smer značky, ako aj nové technológie „@earth TECHNOLOGY“, ktoré stelesňujú jej predstavu o zodpovednosti k životnému prostrediu, o potešení z jazdy, bezpečnosti a kvalite.  

 

 

Mitsubishi Concept GC – PHEV (Grand Cruiser)

Jedná sa o klasické SUV s dynamickými jazdnými vlastnosťami, ktoré má však vďaka tzv. plug-in hybrid systému nízky dopad na životné prostredie. Vozidlo je vybavené pohonom všetkých štyroch kolies S – AWC (Super All Wheel Control) vyvinutý spoločnosťou Mitsubishi, ktorý prepožičiava vozidlu vynikajúcu manévrovateľnosť a stabilitu na ceste a tiež výnimočné schopnosti v teréne. Toto vozidlo využíva on-line systémy slúžiace bezpečnosti vozidla a vodiča.

Mitsubishi Concept XR – PHEV (Crossover Runner)

Je to kompaktné SUV charakteristické nízkou hmotnosťou, ktorého dopad na životné prostredie je ešte znížený použitím výkonného hybridného systému PHEV (plug – in hybrid electric vehicle). Koncept XR – PHEV ponúka vďaka nízkej hmotnosti výbornú odozvu na povely vodiča, pričom jeho karoséria má tvar pripomínajúci športové kupé.

Mitsubishi Concept AR (Active Runabout)

Tento koncept predstavuje kompaktné priestranné MPV s jazdnými vlastnosťami SUV. Ako pohonná jednotka slúži preplňovaný benzínový motor s priamym vstrekovaním, ktorý bol zvolený pre zníženie spotreby paliva. Automobil sa vyznačuje modulárnym a komfortným interiérom s príjemným dizajnom.

 

jh, ts

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov