Opel Astra – Novinka pomaly vystrkuje rožky!

Opel Astra. Nemecká automobilka dnes zverejnila snímky, ktoré zachytávajú prvý pohľad na budúcu Astru - prvú generáciu elektrifikovaného kompaktného modelu nemeckej značky. Fotografie odhaľujú precíznosť so zameraním na detaily úplne nového modelu.

„Budúca Astra otvorí vzrušujúcu novú kapitolu v 30-ročnej histórii modelu kompaktnej triedy,“ hovorí výkonný riaditeľ Opel Michael Lohscheller. „Sme presvedčení, že nová generácia modelu Opel Astra urobí silný dojem a priláka k tejto značke mnoho nových zákazníkov.“

Opel Vizor bude hladko integrovať špičkové technológie

Predné partie karosérie integrujú technológie, ako sú ultratenké svetlomety IntelliLux LED®, ktoré opäť prinesú inovácie do segmentu kompaktných vozidiel. Vzadu je úplne nový modelový štítok Astry umiestnený uprostred na čistom povrchu dverí batožinového priestoru.

Pure Panel novej generácie

V celom interiéri platí nemecká precíznosť. Nová generácia digitálneho kokpitu Pure Panel s plne presklenými plochami odráža bezproblémové osadenie dvoma širokouhlými displejmi, ktoré poskytujú informácie s orientáciou na vodiča.  Fyzické tlačidlá a páčky sú znížené na minimum.

Elektrifikovaná Astra pokračuje v ofenzíve

Astra budúcej generácie, ktorá bola navrhnutá a skonštruovaná v nemeckom Rüsselsheime, bude k dispozícii ako dynamický päťdverový hatchback a všestranné kombi Sports Tourer. Nový model  dodá značný impulz elektrifikácii celého produktového portfólia značky. Výroba sa začne ešte tento rok.

OpelOpel Astraopel astra 2021Opel Astra Sports Toureropel pure panelOpel Slovensko
Komentáre (0)
Pridať komentár