Tuning Volkswagen Golf 8 od JMS

Dizajn nového VW Golf ôsmej generácie je po vzore predchodcov tiež konzervatívny. Je skutočne iný ako predchádzajúca generácia, ale aj tak by som ho skôr prirovnal k silnejšej evolúcii ako ku revolúcii. Ako ho viac zvýrazniť? Tunerská firma JMS dáva jednu z možností.

Viete si predstaviť, žeby na nový VW Golf 8 neexistovali vôbec žiadne doplnky? Úzka motoristická skupiny by sa určite minimálne vzbúrila. Tunerská modla, ktorá je vyhľadávaná a upravovaná prakticky vo všetkých generáciách má aj teraz nasmerované k širokým možnostiam individualizácie cez rôzne nezávislé firmy. Medzi prvými sa o slovo hlási spoločnosť JMS. Pripravili si zatiaľ prevažne optické zmeny. Predný podnárazník znižuje svetlú výšku o približne 3 cm. K tomu pridali ešte tradičnú farbu na viacerých komponentoch po vzore modelov GTI. Rázom je z toho príťažlivejšie auto.

Prechádzame pomaly dozadu. Na bokoch nájdeme masívne bočné prahy a vzadu športový zadný difúzor, ktorý bude aktuálne dodávaný bez výrezov na koncovky výfukov.

K estetickým úpravám však prinášajú aj úpravy mechanické. Určite ste si všimli, že Golf na obrázkoch sedí podstatne nižšie, a aj medzera medzi krásnymi 19-palcovými diskami Barracuda Tzunamee EVO je podstatne menšia. Stará sa o to športový podvozok, ktorý dodala renomovaná spoločnosť KW.

Tento balíček dôjde do predaja v septembri. Tuner dodáva, že chystajú ďalšie doplnky, ktoré by mali byť orientované na výkon, v podobe chiptuningu a modifikovaného výfukového systému.

Zdroj: Carscoops

aké kolesá na VW GOLF 8doplnkyjms tuning Volkswagen golf 8jms tuning VW Golf 8stylingtuningtuning pre volkswagen golf 8tuning pre vozidla VW golf 8tuning vw golf 8Volkswagen GolfVolkswagen Golf 8Volkswagen Golf mk8Volkswagen Golf VIIIVWVW Golf 8vw golf 8 tuningVW Golf MK8
Komentáre (0)
Pridať komentár