LA 2019: Premiéra kabrioletu Lexus LC 500

Na nedávnom autosalóne v Los Angeles absolvovalo svetovú premiéru vlajkové kupé Lexus LC 500 so skladacou strechou. Nové LC 500 Convertible by sa malo na slovenský trh dostať v priebehu budúceho roka.

Modelová séria LC zhmotňuje postupné smerovanie značky Lexus do sveta luxusného životného štýlu. Luxusná Toyota sprostredkuje radosť za volantom a rozžiari úsmev na tvári každého vodiča. Nové LC 500 Convertible je spoločne s kupé najatraktívnejším zástupcom celej modelovej flotily Lexus a dokáže ponúknuť jedinečný zážitok z jazdy.

Je to dráždenie ľudských zmyslov s vrcholnou formou exkluzivity. Exteriér nového LC kombinuje jedinečnú líniu strechy kupé s charakterom kabrioletu pre krásny vzhľad bez ohľadu na to, či je strecha hore alebo dole. Interiér je pojatý tak, aby ucelený dojem z dizajnu pri pohľade zvonka formovali jednotlivé detaily, ako je kryt batožinového priestoru alebo materiál sedadiel.

Nový model má pozoruhodné jazdné vlastnosti, typické pre kupé, a poskytuje tak pocit prirodzenej harmónie s vozidlom a vietor vo vlasoch, ktorý dokáže ponúknuť len automobil so skladacou strechou. Vnútorná konštrukcia karosérie sa vyznačuje optimálnym rozmiestnením a tvarovaním výstuh v prospech príkladných dynamických vlastností v súlade so zámermi šoféra.

A vďaka robustnému agregátu V8 so zmyselným zvukovým doprovodom sa LC 500 Convertible môže pochváliť aj príjemne lineárnym charakterom zrýchľovania. Pôžitok z jazdy s LC 500 Convertible ešte vylepšuje funkcia vyhrievania oblasti krku a priehľadný aerodynamický deflektor – pre špičkové pohodlie a ticho, ktoré je tradičnou súčasťou genetickej výbavy vozidiel Lexus.

-jj-

AutosalónkabrioletLexusLexus LC 500Los Angeles 2019svetová premiéraToyota
Komentáre (0)
Pridať komentár