Volkswagen vynovil Golf Cabrio

Inovácie modelu Golf Cabrio sa však netýkajú modernizácie modelu ako takého. Volkswagen pre modelový rok 2016 pripravil len nové farebné odtiene, športovejší exteriér a nové technológie vo výbave.

Volkswagen Golf Cabriolet je jedným z najlepšie predávaných kabrioletov na nemeckom trhu a jedným z najpopulárnejších v Európe. Volkswagen v novom modelovom roku pripravil mierne zmeny, ktoré oficiálne predstaví na autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom.

Novinkou je športovejší predný nárazník s výraznejšími bočnými vetracími otvormi. Športové prvky nájdeme tiež na zadnom nárazníku. Volkswagen pridal do ponuky až 6 nových farebných odtieňov exteriéru.

V ponuke pribudli tiež nové disky kolies s jedinečným dizajnom. Interiér dostal nový volant a nové vzory látky alebo kože na sedadlách. Pre modelový rok 2016 sú pripravené tiež upravené pohonné jednotky spĺňajúce emisnú normu Euro 6.

K dispozícii sú tak 4 zážihové motory TSI a dva vznetové varianty TDI. Dostupný je tiež navigačný systém Discover Media. Do ponuky pribudli aplikácie a pripojenie na internet pomocou služby Car-Net.

Vodič tak má k dispozícii on-line informácie o dopravnej situácii alebo o počasí v mieste, kam smeruje. Do ponuky pribudnú informácie o dostupných parkovacích miestach na parkoviskách a ponuky na najbližšie reštaurácie, divadlá alebo múzeá.

MM, Volkswagen

Golf CabrioVolkswagen
Komentáre (0)
Pridať komentár