Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi L200 Barbarian SVP? Barbarský divoch, ktorý nepozná limity

Model Mitsubishi L200 Barbarian Special Vehicle Projects (SVP) je pick-up s upravenými nárazníkmi, blatníkmi, strešnými nosičmi a s oranžovými doplnkami. Z vozidla, ktoré je od mája k dispozícii aj vo Veľkej Británii, sa vyrobí len 250 exemplárov.

Barbar z druhej limitovanej edície od divízie Mitsubishi Special Vehicle Projects bol vytvorený na základe populárneho štandardného pick-upu L200. Japonskej automobilke sa v tomto prípade podarilo skĺbiť robustný a luxusný vzhľad. Barbarian jazdí na špeciálne navrhnutých 17-palcových hliníkových kolesách, na terénnych pneumatikách BF Goodrich. Vďaka týmto pneumatikám vhodným pre všetky terény, využíva SVP II systém pohonu štyroch kolies.


Systém „Super Select 4WD“ Mitsubishi je ovládaný otočným voličom. Agresívne oblúky kolies, čierne detaily, špeciálne obložené sedadlá s vyšívaným číslom vozidla Limited Edition a SVP robia z tohto auta skutočne luxusnú „káru“. Bluetooth, Bi-Xenonové svetlomety s integrovanými LED dennými svetlami, tempomatom a reverznou kamerou spojenou s informačným systémom sú štandardom. Najviac zrejme záujemcov oslnia oranžové doplnky Barbarianu, ktoré sú neprehliadnuteľné.

Rovnaké farebné kombinácie nájdeme aj v luxusnom interiéri, predovšetkým na kožených sedadlách, značkách SVP a dokonca i na koberčekoch. Môžete si dokonca zvoliť variantu luxusného automobilu podľa farby. K dispozícii sú Atlantic Gre alebo Diamond Black. Kolesá a strešné lišty sú farebne zladené tak, aby odpovedali unikátnemu designu mriežky SVP s rovnakým oranžovým odtieňom, ktorý vyzdvihuje obrysy hmlových svetiel, dverných drážok a obloženia dverí. Dvere batožinového priestoru sú vybavené pružinovým tlmičom a ložisko záťaže je osvetlené.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov