Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Prichádza nový Range Rover Sport. Poznáme dátum premiéry

Po debute štandardného RR prišiel čas na kratšiu, dynamickejšie verziu s označením Sport. Fanúšikovia sa už isto nevedia dočkať. Do premiéry totiž už veľa času neostáva. Výrobca prezradil presný dátum a prvé detaily.

Nový Range Rover Sport uzrie svetlo sveta 10. mája 2022. Producent túto informáciu potvrdil na Twitteri, pričom zverejnil krátke záhadné video. Podrobnosti ostávajú stále neznáme. V tlačovej správe sa však uvádza, že pôjde o „najdynamickejšieho člena rodiny Range Rover, ktorý kombinuje nezameniteľnú prítomnosť s bezkonkurenčnými cestnými vlastnosťami a technologickým pokrokom“. Zatiaľ si pozrite fotky ešte stále aktuálnej generácie.

Môžete očakávať dynamické línie, čiernu kontrastnú strechu a štíhle svetlomety. Interiér by mal byť zasa prakticky identický s tým, ktorý je použitý vo veľkom bratovi. Technické detaily výrobca neprezrádza, no prekvapenia nečakajte. Zákazníci by mali mať na výber najmä medzi 400-koňovým 3-litrovým a 530-koňovým 4,4-litrovým V8. Niektoré trhy budú mať aj diesely a plug-in hybridy.

Na podrobnú špecifikáciu si však musíte počkať do prvej polovice mája.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov