Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Genesis GV60: Crossover do zásuvky

GV60 je vysoko výkonný elektromobil s elegantným a atletickým designom crossoveru.

Juhokórejská značka Genesis, ktorá je luxusnou dcérskou spoločosťou koncernu Hyundai, má prvý čisto elektrický model. Genesis GV60 smeruje s futuristickým vzhľadom a aerodynamickými proporciami na európsky trh.

GV60 je vysoko výkonný elektromobil s elegantným a atletickým designom crossoveru úžitkového vozidla, ktorý rozširuje identitu designu Genesis Athletic Elegance do udržateľného luxusného priestoru. Čelnýá design je vybavený svetlometmi Two Line a skvele dopĺňa výberovú a objemnú karosérii vozidla. Ikonický a okamžite rozpoznateľný design Two Line je symbolom vozidiel Genesis.

Tradičná maska Genesis Crest Grille sa presunula do nižšej polohy, aby vyhovela požiadavkám na chladenie špecifickým pre vyhradenú vysoko výkonnú elektrifikovanú platformu – detail, ktorý zdôrazňuje prechod Genesis k udržiteľnej ére. Crystal Sphere je jedným z najpôsobivejších designových prvkov GV60.

Nejde len o estetický prvok designu interiéru, ale je tiež navrhnutý tak, aby vytvoril emocionální spojenie medzi šoférom a vozidlom. Keď je vozidlo vypnuté, Crystal Sphere sa stane náladovým osvětlením vozidla, čo prispeje k estetickému zážitku z jazdy. Keď je vozidlo pripravené na jazdu, guľa sa potáča a objaví sa Shift-by-Wire, čo vytvára vnútornú atmosféru futuristickej mobility.

-jj-, zdroj a foto: Genesis, Hyundai

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov