Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


MG HS – Oficiálne nový je už tu a má čo ponúknuť

HS je väčšie SUV značky MG, ktoré sa teší veľkej obľube po celej Európe. Auto sa práve dočkalo svojej ďalšej generácie, ktorá debutovala počas Goodwood Festival of Speed.

Druhá generácia HS je štylistickým vývojom svojho predchodcu a rozhodne sa bude veľa ľudom páčiť. Je to auto, ktoré vyzerá atraktívne a osloví snáď každého. Ba čo viac, odteraz bude k dispozícii nielen s typickým spaľovacím motorom.

Ponuka bude zahŕňať plug-in hybrid založený na benzínovej jednotke 1,5 142 k a elektrickom motore s výkonom 209 k, ktorý v kombinácii s 24,7 kWh batériou umožní autu prejsť 121 km len na elektrinu. Okrem toho si stále budete môcť vybrať z klasického preplňovaného benzínového motora 1,5 s výkonom 169 k a maximálneho krútiaceho momentu 275 Nm, spárovaného so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou alebo 7-stupňovou automatickou prevodovkou.

Nová verzia HS je 4 670 mm dlhá, 1 890 mm široká a má rázvor 2 765 mm. Do kufra sa zmestí 507 litrov Je to veľké auto, o niečo väčšie ako napríklad Toyota RAV4. Miesta bude dosť, ani výbava by nemala sklamať.
Na palube nájdeme okrem iného: 8-reproduktorový audiosystém, 360-stupňové kamery a asistent jazdy na diaľnici. Viac detailov vrátane úplných špecifikácií a cien by sme sa mali dozvedieť už čoskoro.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov