Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SsangYong Torres EVX – Elektro SUV so zárukou milión kilometrov je už na SK!

Juhokórejská automobilka SsangYong u nás v minulom roku uviedla model Torres so spaľovacím motorom. Dnes sa na slovenský trh dostáva Torres EVX – elektrický variant tohto obľúbeného modelu.

Novinka si zachováva všetky prednosti svojho benzínového súrodenca, ako je priestranný interiér, robustná konštrukcia, bezpečnosť a spoľahlivosť. Navyše pridáva nové dizajnové prvky v štýle „high tech“ v interiéri aj exteriéri a to najlepšie z elektromobility: tichý a plynulý chod, nulové emisie a nižšie prevádzkové náklady.

Rovnako ako ostatné modely SsangYong si Torres EVX drží atraktívne pomery ceny a hodnoty vozidla. Zaujme dizajnom, praktickosťou, priestrannosťou interiéru aj batožinového priestoru (základný objem 839 litrov) alebo napríklad nadštandardne vysokou zárukou na batériu (10 rokov alebo 1 milión km). Toto nové elektrické SUV kúpite už od 34 990 €.

Prednosti modelu Torres EVX:

 

  • Záruka na batériu: 10 rokov / 1 milión km (platí pre vysokonapäťovú batériu, ak kapacita batérie klesne pod 70 %)
  • Kombinovaný dojazd: 462 km (podľa WLTP)
  • Batožinový priestor: 839 litrov s variabilitou využitia (až 1 662 litrov po sklopení sedadiel)
  • Ťažná sila: 1 500 kg
  • Kapacita batérie: 73,4 kWh
  • Výkon elektromotora: 207 k a 339 Nm

Moderný dizajn a komfortný interiér

Nový Torres EVX zaujme na prvý pohľad odvážnym a moderným dizajnom, ktorý podčiarkuje jeho dynamický charakter. Dominantou prednej časti sú jedinečné LED svetlá denného svietenia, ktoré horizontálne pretkávajú celú prednú masku. Interiér vozidla bol navrhnutý s dôrazom na atraktívny dizajn, komfort všetkých cestujúcich, prehľadnosť a prémiový zážitok.

Bohatá výbava už v základe

Už v základnej cene 34 990 € zákazník získa bohatú výbavu, ktorá zahŕňa rad šikovných systémov a bezpečnostných asistentov, adaptívny tempomat, 12,3″ LCD digitálny prístrojový panel, 12,3″ Smart Audio Multimedia systém, dvojzónovú automatickú klimatizáciu, LED predné svetlomety alebo napríklad zadnú HD parkovaciu kameru a mnoho ďalšieho.

Ideálna voľba pre rodiny

Vďaka priestrannému interiéru, praktickosti a veľkému batožinovému priestoru (839 litrov) je SsangYong Torres EVX ideálnou voľbou pre rodiny, ktoré hľadajú spoľahlivý a komfortný automobil na cesty do práce, na nákup aj na dovolenku alebo rodinné výlety do prírody.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov