Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Indian Scout – Novú generáciu si už viete objednať

Indian Motorcycle, prvá americká motocyklová spoločnosť, oznamuje, že na Slovensko dorazila nová generácia ikonického modelu Indian Scout, ktorá bola predstavená v apríli tohto roku. Nový rad zahŕňa päť modelov, tri úrovne výbavy a viac ako stovku doplnkov pre široké možnosti personalizácie. Scout ponúka kombináciu tradičného amerického designu, vynikajúcej rovnováhy výkonu a ovládateľnosti a najmodernejších jazdných technológií.

Nový Indian Scout, vyvinutý s ohľadom na rozsiahly prieskum a skúsenosti jazdcov, poskytuje sebavedomú jazdnú pozíciu vďaka najnižšej výške sedla vo svojej triede. Motocykle sú vybavené ABS, kontrolou trakcie a jazdnými režimami u vybraných modelov. Srdcom nového Scoutu je kvapalinou chladený vidlicový dvojvalec SpeedPlus 1250 s objemom 1250 cm3, s výkonom 82 kW a krútiacim momentom cez 109 Nm, čo zaisťuje ostrú akceleráciu a hladkú odozvu na plyn.

Nový rad sa zameriava na zachovanie ikonického dizajnu, prispôsobenie rôznym potrebám jazdcov a integráciu moderných technológií. Nízka hmotnosť a výška sedla 680 mm poskytujú svižné ovládanie a sebavedomú jazdnú pozíciu.

Rad Indian Scout sa novo skladá z piatich modelov s tromi úrovňami výbavy, aby pokryla dizajnové nároky a bola cenovo dostupná pre rozmanitú zmes jazdcov.

Ešte, než dorazia prvé kusy na Slovensko, majú záujemcovia možnosť si svoj vysnívaný stroj predobjednať a byť tak prvý, kto bude na novom Scoute brázdiť cesty. Predobjednávky prebiehajú iba online, a to na www.mojindian.sk.

Indian Motorcycle Scout – Nová generácia nadčasovej americkej ikony

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov