Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Citroën Berlingo – Novinku si už môžete objednať aj na Slovensku

Citroën prichádza s novou verziou obľúbeného vozidla Berlingo, ikonického modelu značky, ktorý posúva na úplne novú úroveň

Nová predná časť ponúka moderný, expresívny štýl a Berlingo poskytuje zážitok na palube podobný ako vozidlá typu sedan, pokiaľ ide o potešenie z jazdy, komfort a technológie. Viac ako inokedy spĺňa očakávania všetkých zákazníkov vyznávajúcich aktívny životný štýl. K vyššiemu komfortu prispievajú aj sedadlá Citroën Advanced Comfort® a taktiež najnovšie generácie systému infotainmentu a konektivity. Výborné vozidlo pre rodiny a ich najrôznejšie potreby na priestor, pohodlnú jazdu a variabilitu.

Citroën ako tvorca koncepcie vozidla ludospace vždy ponúkal svojim zákazníkom robustný model, ktorý im sedí a prispôsobí sa všetkým ich potrebám. Berlingo je obľúbený model, ktorý svoj úspech postavil na svojej všestrannosti a prívetivom vzhľade. Postupom času sa Berlingo zdokonalilo z hľadiska komfortu a štýlu a zároveň potvrdilo svoj status referenčného merítka na trhu vďaka know-how, pokiaľ ide o architektúru a priestor na palube, dômyselnosť a praktickost. Citroën s vozidlom Berlingo ponúka riešenie, ktoré zaručuje veľkú mieru slobody a pokoja pre rodiny, seniorov i aktívne osoby všetkých typov, ktorým pomáha v ich plnohodnotnom a všestrannom živote. Nové Berlingo si zachováva svoju veľkú praktickosť a modularitu aj verziu umožňujúcu prepravovať až 7 osôb.

Nový Citroën Berlingo a ë-Berlingo v osobnej verzii sú k dispozícii pre objednanie v troch stupňoch výbavy YOU, PLUS a MAX, s dĺžkami M alebo XL, ktorá ponúka navyše dve samostatné sklopné a vyberateľné sedadlá v treťom rade a zásuvku 12V pre tretí rad sedačiek.

Citroën ë-BERLINGO je vybavený zásuvkou CCS Combo 2, ktorá umožňuje nielen štandardné dobíjanie striedavým prúdom (AC), ale aj dobíjanie jednosmerným prúdom (DC) pri maximálnom výkone rýchlonabíjacej stanice až 100 kW, pri ktorom sa batéria nabije na 80 % kapacity za cca 30 minút. Pre optimalizáciu nabíjania je vozidlo vybavené účinným a dômyselným systémom termomanagementu, ktorý podľa potreby automaticky chladí alebo zohrieva batériu. Dojazd e-Berlinga je 320 km (v kombinovanom cykle WLTP)

Cenník vozidla Citroën Berlingo môžete nájsť tu.

BERLINGO M je k dispozícii s cenami už od 19.990 Eur (YOU PureTech 110 S&S s manuálnou 6-stupňovou prevodovkou s výkonom 81 kW/110k s využitím Privilege bonusu), pri 100% elektrickej verzii cena od 33.990 Eur (PLUS, Electric 100 kW/136)

BERLINGO XL je k dispozícii s cenami už od 20.990 Eur (YOU PureTech 110 S&S s manuálnou 6-stupňovou prevodovkou s výkonom 81 kW/110k s využitím Privilege bonusu), pri 100% elektrickej verzii cena od 34.990 Eur (PLUS, Electric 100 kW/136)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov