Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Indian FTR v nových farbách mieri do predajní

Indian Motorcycle rozširuje pre rok 2024 výber pri modeli FTR pridaním štyroch nových farebných prevedení. Po limitovaných edíciách FTR x 100% R Carbon a FTR x RSD Super Hooligan teraz k predajcom mieria ďalšie farebné odtiene.

Indian FTR, ktorý ponúka skutočne špičkový zážitok z jazdy a je poháňaný populárnym  kvapalinou chladeným vidlicovým dvojvalcom s výkonom 92 kW s krútiacim momentom 120 Nm, sa objaví na predajniach v novej jasne červenej farbe Indy s výrazným logom FTR a bielymi akcentmi na čiernom ráme a kolesách.

Nezameniteľná svalnatá silueta modelu FTR Sport dostáva ďalšie dve nové farebné prevedenia. Kombináciu Granite Grey Blue tvorí decentná kapotáž a rám vo farbe Granite Grey v kontraste s modrým logom FTR, modrými kolesami a pružinami. Druhé nové farebné prevedenie modelu FTR Sport s názvom Storm Grey Black okamžite upúta pozornosť svojimi výraznými červenými kolesami, rámom a kapotážou v odtieni Storm Grey a kontrastným logom a akcentmi.

Ponuku dopĺňa model FTR R Carbon s novou kapotážou z karbónových vlákien a výrazným logom FTR, ktoré sa pri tomto modeli objavuje prvýkrát. Červené akcenty, rám a kolesá priťahujú pozornosť, zatiaľ čo zlaté odpruženie Öhlins a žlté pružiny zvýrazňujú prémiové komponenty verzie R Carbon.

Všetky modely FTR sa vďaka kombinácii plne nastaviteľného odpruženia a 17-palcových zliatinových kolies obutých do pneumatík Metzeler Sportec pýšia skvelou ovládateľnosťou, zatiaľ čo radiálne uložené duálne brzdy Brembo zaručujú špičkový brzdný účinok.

Modely Sport, R Carbon a limitované edície disponujú aj kontrolou trakcie a tempomatom. Všetky modely sú navyše vybavené 101 mm dotykovým displejom a systémom RIDE COMMAND s podrobnou navigáciou*, Bluetooth konektivitou a tromi voliteľnými jazdnými režimami, Rain, Standard a Sport. Systém RIDE COMMAND ponúka jazdcom absolútnu kontrolu a bezproblémovú integráciu so smartfónmi, možnosť sledovania prejazdených trás a dokonca aj automatické upozornenia na údržbu a kondíciu motocykla.

Indian FTR-R Fast Arrow – Najrýchlejší americký fun bike s českým dopingom

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov