Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rýchlo a zbesilo 11 prichádza o polovicu rozpočtu. Vráti sa k začiatkom?

Už žiadne plytvanie peniazmi! „Rýchlo a zbesilo 11“ prichádza o polovicu rozpočtu. Vráti sa ku koreňom série?

Najnovšie správy štúdia Universal Pictures odhaľujú, že vedenie štúdia má v úmysle výrazne znížiť finančné výdavky na výrobu jedenásteho filmu zo série „ Rýchlo a zbesilo “. Šetrný prístup k ďalšej časti je spôsobený finančnými výsledkami desiateho dielu filmu, ktorý minulý rok počas svojho pochodu na veľkom plátne nezaznamenal okázalý úspech . ” Rýchlo a zbesilo 10 ” bola jednou z najdrahších produkcií v histórii hollywoodskeho filmového priemyslu. Na produkciu filmu sa minulo až 340 miliónov dolárov . Niektoré z týchto finančných výdavkov vyplynuli z potreby prispôsobiť sa obmedzeniam epidémie Covid na scéne.

Výška výdavkov sa výrazne líšila od ostatných najdrahších produkcií minulého roka. O produkcii, ktorú opäť viedol Vin Diesel , treba povedať, že vyzbierala od divákov veľa peňazí, a to až 704 miliónov USD , no s takým rozpočtom film nezaznamenal finančný úspech, ktorý Universal očakával.

Aj preto bude mať ďalšia časť rozpočet výrazne pod 200 miliónov dolárov . Očakáva sa, že tvorcovia budú cestovať po svete oveľa menej často a nebudú tak často meniť miesta. Jedna veľká akcia však určite zostane. Úniky zo zákulisia tiež naznačujú, že film sa zameria na jednoduchosť , ktorú séria po posledných dieloch, ktoré vznikali najmä so zámerom prekonať úroveň predchádzajúceho dielu, veľmi potrebuje.

Premiéra filmu „ Rýchlo a zbesilo 11 “ je naplánovaná na 4. apríla 2025 . Pôvodne malo ísť o posledný diel série, no pri príležitosti premiéry Fast X Vin Diesel a Michelle Rodriguez oznámili, že možno vznikne aj dvanásty diel série.

Foto: The Fast Saga 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov