Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hyundai Bayon – Štýlové SUV s prvotriednou praktickosťou prešlo modernizáciou

Hyundai Motor odhalil nový Bayon s odvážnym a robustným dizajnom. Pribudol rozsiahly zoznam inteligentnej konektivity a bezpečnostných prvkov, vďaka ktorým vyniká v segmente B-SUV.

Nový Bayon sa môže pochváliť ostrým a výrazným dizajnom v karosérii typu crossover SUV navrhnutého špeciálne pre Európu. Predná lišta LED DRL (Daytime Running Lights) bola integrovaná na vytvorenie svetelného podpisu Seamless Horizon. Tvar a vzor predného nárazníka, ako aj maska ​​chladiča  tiež vylepšili, aby vytvorili odvážnejší a drsnejší vzhľad. Zadná časť má tiež prepracovaný nárazník, pričom pribudli novo navrhnuté 16- a 17-palcové kolesá.

Vpredu sa v spodnej časti otvára novonavrhnutá mriežka chladiča a vytvára pevný postoj. Smerom dozadu šípovité svetlá podčiarkujú dynamiku stĺpika. Celkovo hranaté línie, trojuholníkové tvary a horizontálne línie v karosérii vozidla a ľahkej architektúre zdôrazňujú šírku a dodávajú Bayonu silný, moderný vzhľad.

K dispozícii je celkovo deväť farieb exteriéru vrátane štyroch nových farieb: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic a Vibrant Blue Pearl. Voliteľná dvojfarebná strecha vo farbe Phantom Black je k dispozícii aj s niekoľkými farbami exteriéru.

Zákazníci teraz ťažia zo 4,2-palcového LCD displeja prístrojovej dosky a 10,25-palcovej obrazovky s audiovizuálnou navigáciou (AVN) ako štandard. Nový Bayon naďalej ponúka funkcie, ktoré boli populárne už v predchádzajúcej verzii, ako je voliteľný 10,25-palcový konfigurovateľné digitálne budíky s rôznou grafikou v závislosti od režimu jazdy, Apple CarPlay a Android Auto, bezdrôtová nabíjačka a najnovšia aktualizácia Bluelink. ® telematika.

Dva porty USB-C – jeden vpredu a jeden vzadu – uľahčujú aj súčasné nabíjanie najnovších zariadení. Predný port USB-A tiež umožňuje prenos dát, čo umožňuje cestujúcim pripojiť svoj telefón k informačno-zábavnému systému vozidla. Balík dopĺňa prémiový zvukový systém Bose, ktorý pasažierom sľubuje vysokokvalitný zážitok z počúvania vďaka ôsmim reproduktorom – vrátane subwoofera.

Vynovený model nahradil žiarovky technológiou LED pre lepšie osvetlenie v auta a má možnosť viacfarebnej technológie predného ambientného osvetlenia, ktorá umožňuje pasažierom prispôsobiť si farbu vnútorného osvetlenia. ich nálada.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov