Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Päť rokov pohody? Žiadna sociálna demokracia, ale ponuka od Škody!

Zákazníci si pri výbere nového vozidla kladú čoraz náročnejšie požiadavky. Okrem modelu, výkonu či výbavy hľadajú aj okamžitú dostupnosť.

Značka Škoda si tieto požiadavky plne uvedomuje, a preto svojim zákazníkom pripravila ponuku vozidiel ihneď k odberu. S dostupnými modelmi Scala, Kamiq, Karoq a Fabia je možné zároveň získať nielen spoľahlivé, technologicky vyspelé, špičkovo vybavené a ekonomicky prívetivé autá, ale tiež komplexný servis, ako aj výhodné ponuky financovania. Teraz ich je navyše možné získať s výhodným balíkom tzv. piatich rokov pohody, čo znamená, že počas prvých piatich rokov vlastnenia automobilu sa o servisné náklady
zákazník nestará.

 

Vozidlo tak zákazník získava v predĺženej až päťročnej záruke a s predplateným servisom na päť rokov zdarma, ktorý pokrýva všetky plánované servisné úkony v tomto období. „V praxi to znamená, že počas piatich rokov alebo 75 000 km si nemusíte báť, koľko vás bude stáť pravidelná údržba predpísaná výrobcom. Pravidelné servisné prehliadky, výmeny olejov, filtrov a ďalšieho materiálu sú totiž počas tohto obdobia bezplatné, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť, že jazdíte s autom, ktoré je vždy v perfektnom stave,“ vysvetlil Róbert Hukel, vedúci popredajných služieb v spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Extra výbava navyše

Zákazníci, ktorí si zvolia nové vozidlo značky Škoda, nezískajú iba auto, ale aj atraktívny bonus vo forme výbavy v hodnote až do 900 eur navyše. V rámci nej môžete získať či už komfortné prvky výbavy, bezpečnostných asistentov alebo ostatnú technologickú výbavu, vďaka ktorej sa môžete spoľahnúť nielen na pohodlie na palube, ale tiež extra bezpečnosť.

Škoda zároveň ponúka novým majiteľom poukážky na nákup zimných kompletov, Škoda originálneho príslušenstva či Škoda produktov Merchandise až do výšky 780 eur (v závislosti od vybraného modelu), vďaka ktorým si môžete urobiť radosť a vybrať k novému vozidlu ďalšie doplnky.

Vyberte si financovanie podľa vlastných potrieb

Aby bola celá kúpa vozidla ešte príjemnejšia a dostupnejšia, Škoda Auto Slovensko ponúka zároveň niekoľko možností financovania nového vozidla podľa individuálnych potrieb zákazníkov. Zákazník si môže vybrať, či chce vozidlo financovať na tretiny, na štvrtiny, pravidelnou mesačnou splátkou až do úplného splatenia vozidla alebo individuálne, kde si vie nastaviť výšku akontácie, dĺžku splácania a výšku poslednej splátky.

Škoda Enyaq – Vyšší výkon, dlhší dojazd už o mesiac!

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov