Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda Superb – 4 generácia odhaľuje nové skice

Viac ako týždeň pred svetovou premiérou štvrtej generácie modelu Superb zverejnila Škoda Auto skice exteriéru vlajkovej lode svojho portfólia vozidiel so spaľovacími motormi.

Úplne nový dizajn zahŕňa prvky nového dizajnového jazyka Modern Solid. Medzi kľúčové dizajnové prvky patria vylepšené Matrix-LED predné svetlomety a zadné svetlá s kryštalickými prvkami. Svetová premiéra modelu Superb sa bude vysielať naživo 2. novembra o 19:00 SEČ.

Skice exteriéru ukazujú prvé znaky nového dizajnového jazyka Modern Solid. Podčiarkujú tak odhodlanie českej automobilky rozvíjať svoju dizajnovú filozofiu a zároveň zostať verná známym hodnotám značky, ktorými sú praktickosť a priestrannosť. Ešte dlhší a vyšší Superb štvrtej generácie teraz prichádza s vylepšenou aerodynamikou a množstvom ďalších predností. Okrem iných dizajnových prvkov majú svetlomety ostrejší tvar a kryštalickejší štýl. Výrazne sa zväčšil priestor nad hlavou a batožinový priestor.

Svetová premiéra bude vysielaná naživo prostredníctvom platformy Škoda Storyboard a YouTube kanáli Škoda 2. novembra 2023 o 19:00 SEČ.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov