Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW Z3 a Z4 klub na Slovensku už uzatvoril sezónu 2023

BMW Z3 Club SK - v sobotu 30. septembra 2023 sa majitelia športových roadsterov a coupé BMW Z3 a BMW Z4 rozlúčili so sezónou spoločným výletom po západe Slovenska

Po úspešnom prvom zraze majiteľov modelu BMW Z3, ktorého sa zúčastnilo dovedna 35 vozidiel zo Slovenska aj zo zahraničia, pripravil klub BMW Z3 Club SK štýlovú rozlúčku s letnou sezónou. Účastníci sa stretli v sobotu 30. septembra o 13.00 h v Ivanke pri Dunaji. Odchod z miesta stretnutia sa po všeobecnom zvítaní odštartoval o 14.00 h. Trasa výletu viedla cez mestá a obce s cieľom na Smolenickom zámku.

Hlavný organizátor klubu je Norbert Bozóky, ktorý vyhodnotil stretnutie so slovami: „Symbolického ukončenia sezóny s BMW Z3 Club SK sa zúčastnilo celkovo 17 vozidiel, z toho boli dva modely BMW Z3 Coupe, ktoré sú už dnes vzácnosťou na cestách a k nim sa pridali dve čierne BMW Z4, ktoré zase spestrili členskú základňu. Mnohí účastníci prišli aj so svojimi rodinami a počas celej akcia panovala vynikajúca atmosféra. Zaujímavosťou je aj päť úplne nových členov, ktorí sa na akcii klubu zúčastnili po prvý raz. Po úvodnej stretávke pokračovala kolóna jazdou do Smoleníc, kde si hostia prehliadli gotický zámok.

BMW Arena 2023 – To najlepšie zo sveta „M“ – Druhý deň

Pre klub „BMW Z3 Club SK“ bol rok 2023 nadmieru úspešný. Môžem spomenúť organizáciu I. výročného zrazu, niekoľkých menších stretávok a team buildingov. K tomu sa nám podarilo zaregistrovať klub ako oficiálne občianske združenie. Najdôležitejšie však je, že vznikla a rozrastá sa komunita ľudí, ktorú na začiatku spojila značka a automobil a dnes už našich členov spája aj priateľstvo a vzájomná pomoc pri zveľaďovaní našich vozidiel.“

„Model BMW Z3 patrí na slovenskom trhu skôr medzi zriedkavé vozidlá, no i tak si našiel základňu svojich fanúšikov. Tento model BMW naplno stelesňuje radosť z jazdy. Preto oceňujeme snahu BMW Z3 Club SK a Norberta budovať komunitu majiteľov vozidiel BMW Z3, ale aj s otvorenými dverami pre Z4 alebo Z8. BMW Z3 bol prvý model vyrobený pre globálny trh v závode BMW Group Spartanburg v americkom štáte Južná Karolína. Roadster bol predstavený v roku 1995 a prvýkrát sa na verejnosti objavil vo filme s Jamesom Bondom GoldenEye. V predaji zostal až do roku 2002, kedy ho nahradilo prvé BMW Z4 taktiež s pútavými líniami a výbavou. Dnes už tretia generácia modelu Z4 jazdí s otvorenou strechou od roku 2018,“ uviedol Milan Stupka zo spoločnosti BMW Slovenská republika.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov