Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ľudia nechcú MPV? Hlúposť! Toto auto ide na dračku

Staria zaujala. Za prvý mesiac z nej Hyundai predal už 35 kusov.

Prvý júnový deň tohto roka odštartoval Hyundai na Slovensku predaj svojho nového MPV modelu Staria. Za prvý mesiac sa preň rozhodlo už 35 zákazníkov, čo predstavuje približne tretinu zo všetkých vozidiel, ktoré sa tento rok u nás dostanú do predaja.

„Vysoký záujem zákazníkov o model STARIA nás veľmi teší. Už pred zverejnením cenníka dostávali naši predajcovia mnoho dopytov od ľudí, ktorí boli pripravení vozidlo okamžite kúpiť. Sme radi, že aj v dobe, keď predajom dominujú SUV modely, vieme našim zákazníkom ponúknuť atraktívnu alternatívu v podobe moderného a priestranného MPV,“ povedal Roman Portášik, obchodný riaditeľ v Hyundai Slovensko.

Mierne väčšiemu záujmu sa v júni tešila STARIA v 9-miestnom prevedení, na ktorú získal Hyundai 20 objednávok. Zvyšných 15 kusov tvorila STARIA so siedmimi sedadlami. Pri tejto luxusnej 7-miestnej verzii sa 5 kusov vozidiel predalo s príplatkovým panoramatickým strešným oknom. Model Staria sa na Slovensku predáva výlučne s naftovým motorom 2,2 CRDi, 8-stupňovou automatickou prevodovkou a pohonom všetkých kolies. Aktuálne má už Hyundai ďalších vyše 30 kusov vozidiel k dispozícii na sklade.

Hyundai Staria – Priestor na život

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov