Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW /// M Day 2023 – Už 24. marca na Autodrome Most

Už 24. marca 2023 sa na Autodrome Most uskutoční ďalší ročník stretnutí majiteľov vozidiel BMW M – BMW ///M Day 2023. Akcia je určená nielen pre majiteľov BMW M všetkých modelových radov akéhokoľvek roku výroby, ale prísť sa môže pozrieť aj široká verejnosť.

Na programe budú počas zrazu už tradične aj jazdy na okruhu – po registrácii na czechmclub.cz a zaplatení poplatku 4 000 Kč môžu záujemcovia vyraziť so svojimi vozidlami na trať. Na zdokonalenie vodičských zručností účastníkov budú pripravení inštruktori, ktorí radi pomôžu s technikou a jazdným štýlom. Registrovaní účastníci M-Day budú môcť na mieste zažiť „taxi ride“ s profesionálnym vodičom v novom BMW M3 Touring.

Akcia začne o 9.00 hodine, odkedy bude možné využiť voľné jazdy po okruhu, a to až do 13.00 hod., kedy bude na programe spanilá jazda po okruhu. Od 14.00 hod sa opäť otvára možnosť voľných jázd, a to až do 18.00 hod.

Usporiadatelia očakávajú, že tento rok dôjde k ďalšiemu prekonaniu rekordu v počte zúčastnených vozidiel, očakáva sa účasť 160 vozidiel. Partnerom akcie je opäť BMW Group Česká republika, ktorá privezie aktuálne horúce novinky výrobného programu divízie BMW M – napríklad BMW M3 Touring s radom doplnkov M Performance Parts. K videniu bude aj už kultová BMW M3 generácia E30. Vystavený bude tiež motocykel BMW M 1000 RR.

Test: BMW M340i – Perpetuum optimum

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov