Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Honda CL500 2023 – Retrošarm za prijateľné peniaze

Zábavný model CL500, inšpirovaný modelmi Honda CL zo 60. a 70. rokov minulého storočia, kombinuje retro šarm s modernou výbavou a technológiami a vytvára tak úplne nový druh moderného nahého mestského stroja v modelovom rade značky Honda

Tento stroj je zameraný na všetkých mladých jazdcov, ktorí chcú vystúpiť z davu, a bol skonštruovaný tak, aby presne zapadol do životného štýlu svojho majiteľa a zvládol každodenné dochádzanie do práce, dlhý víkendový výjazd alebo dokonca aj ľahký off-road.

Model CL500 je vybavený obľúbeným a živým radovým dvojvalcovým motorom Honda s objemom 471 cm3 určeným pre držiteľov vodičského oprávnenia kategórie A2, ktorý disponuje výkonom 35 kW a krútiacim momentom 43,3 Nm. Unikátne nastavenie elektronickej riadiacej jednotky a krátky koncový prevod sú zárukou pružnej akcelerácie z pokoja aj dynamického zrýchlenia na akýkoľvek zo šiestich rýchlostných stupňov.

Mrežový rám z oceľových rúrok nie je len štylistickým prvkom, ale aj základom ľahkej ovládateľnosti. Odpruženie s dlhým zdvihom je tvorené 41 mm teleskopickou vidlicou a nastaviteľným zadným tlmičom, zatiaľ čo kolesá s rozmermi 19 palcov vpredu a 17 palcov vzadu sú obuté do klátikových pneumatík.

Model CL500 bude dostupný v štyroch atraktívnych farbách – oranžovej Candy Energy Orange, matnej zelenej metalíze Matt Laurel Green Metallic, modrej Candy Caribbean Blue Sea a matnej čiernej metalíze Matt Gunpowder Black Metallic. Na prispôsobenie stroja preferenciám jazdca je dostupné množstvo originálneho príslušenstva Honda.

Honda Transalp – Poznáme cenu, budete prekvapení!

Novinka pre rok 2023 Honda CL500,  sa bude na Slovensku predávať za 6390 eur

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov