Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mazda 2 dostala ďalší facelift, z tých farieb sa vám zatočí hlava!

Japonský výrobca zrejme plánuje osloviť najmä mladšiu generáciu vodičov.

Nová predná maska pripomínajúca elektromobily, farebne odlíšené krytky spätných zrkadiel, zadný spojler či športovo pôsobiaci polep – to všetko môže byť súčasťou najnovšej modernizácie mestskej Mazdy 2. Teda tej, ktorú japonský výrobca predstavil už v roku 2014 a nie tej, ktorá sa ako hybrid v Európe predáva od minulého roka a ide v podstate o preznačkovanú Toyotu Yaris. Áno rozumiete tomu správe, aktuálne sa Mazda 2 aj u nás predáva v dvoch rôznych verziách, lepšie povedané ako dve odlišné autá.

Vráťme sa ale k modelu, ktorému Mazda čerstvo dopriala facelift. Síce len decentný, no zmeny v dizajne si každý všimne už na prvý pohľad. Zmenená je maska chladiča, zadný nárazník a pribudla aj anténa v tvare žraločej plutvy na streche. Okrem farebných detailov v rámci karosérie si môžete všimnúť tiež drobné úpravy v interiéri, aj tam to po novom viac hrá farbami. Mazda hovorí, že celkovo bude k dispozícii až 198 rôznych farebných kombinácii.

Modernizovaná Mazda 2 je zatiaľ určená pre trhy v Japonsku a Austrálii, no nie je vylúčené, že sa o nejaký čas dostane aj k nám. Boli by ste za?

Mazda2 Hybrid – Dobrý „kauf“

 

 

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov