Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SsangYong Rexton CLUB je veľké SUV za cenu o triedu menšieho auta!

Značka SsangYong ponúka na slovenskom trhu novú výrazne dostupnejšiu verziu modelu Rexton. Táto verzia sa volá CLUB a je ideálnym variantom pre aktívne rodiny, ktoré vždy bezpečne dovezie do cieľa aj so všetkou batožinou, či už po rozbitej ceste alebo napríklad aj po diaľnici

Rexton CLUB poskytuje mimoriadny pomer ceny a hodnoty – veľké SUV teraz SsangYong ponúka za cenu o triedu menšieho vozidla. Na slovenskom trhu tento veľký rodinný automobil štartuje na 34 990 € vr. DPH a za túto cenu ponúka už v základe bohatú výbavu. Cenník, katalóg a ďalšie informácie na stiahnutie tu.

Rexton CLUB poskytuje obrovský priestor pre cestujúcich aj ich batožinu. Základný objem batožinového priestoru je závratných 1 051 litrov a keď sa sklopia zadné sedadlá, získame takmer 2 000 litrov priestoru. Rexton ponúka pohon 4×4 vrátane redukcie a elektronickej uzávierky diferenciálu – jeho off-roadové schopnosti podčiarknuté rámovou konštrukciou dostanú cestujúcich z akejkoľvek situácie. Rexton ponúka ťažnú silu 3 000 kg.

Ssangyong Rexton – Verný sebe samému

Už v štandarde ponúka Rexton CLUB napr. 8-stupňovú automatickú prevodovku, Full LED svetlomety, dvojzónovú automatickú klimatizáciu, 8“ smart audio multimedia systém vrátane Android Auto & Apple CarPlay a zadné parkovacie kamery, 18“ Diamond Cutting ALU kolesá a mnoho ďalšej výbavy. Za príplatok je potom možné vozidlo doplniť o štvorkolku, vyhrievaný volant, bezkľúčové štartovanie vozidla alebo napríklad uzávierku diferenciálu.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov