Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


KONEČNE! Takéto Suzuki Jimny bude chcieť každý Slovák

Suzuki Jimny bolo doteraz len 3-dverové, no prichádza veľká novinka!

Kompaktné rozmery, robustný nezávislý rám, pohon všetkých kolies, uzamykateľné diferenciály a v neposlednom rade brilantná priechodnosť terénom. Takto mnohí poznáme Suzuki Jimny. Ak už niekto mal aj výhrady, väčšinou sa týkali veľkosti auta – pre viacerých bolo 3-dverové Suzuki primalé. Aj preto vznikol model s názvom Suzuki Jimny 5, ktorý je o 340 milimetrov dlhší a má 5 dverí.

Okrem toho má aj atmosférický motor s mild-hybridnou technológiou, lepší multimediálny systém, 6 airbagov či 15-palcové disky kolies. Svetlá výška aj v tomto prípade dosahuje solídnych 21 centimetrov. Pod kapotou pracuje benzínový motor s výkonom 105 koní a najvyšším krútiacim momentom 134 Nm. Na výber je 5-stupňový manuál aj 4-stupňový automat. Za zadnými sedadlami je ešte kufor s objemom 208 litrov a, mimochodom, dozadu sa posadia traja pasažieri, pričom pre každého je pripravený bezpečnostný pás.

Už sa tešíte, kedy príde 5-dverové Jimny na slovenský trh? Sklameme vás, pravdepodobne totiž nepríde nikdy. Auto je určené pre trhy v Austrálii, Afrike a Latinskej Amerike.

Suzuki Jimny – Pozitívna energia

Diskusia 3
  1. Rasťo MAHDAL st; Používateľ hovorí

    📬 Tak, ja dúfam, že **SLOVAKIA Importér SUZUKI** spraví všetko preto aby i **naši slovenský motoristi si tento 5 dverový SUZUKI Jimny** mohli u nás, tiež zakúpiť…⁉❗ 🙇🏻‍♂️👋🏻

  2. Z Používateľ hovorí

    Nadpis aj clanok bohuzial ubohy. Autor – wtf? 🙂

  3. Martinko Používateľ hovorí

    Chcieť ho bude možno každý ale dovolí si ho každý pätnásty lebo cena ako za ozajstné auto.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov