Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Honda Civic 2022 so 400 000 km? Môže byť vaša!

Japonské autá sú známe ako najspoľahlivejšie v tomto odvetví a vo všeobecnosti dokážu najazdiť stovky tisíc kilometrov bez väčších problémov. Toto je dôkaz, že aj nové autá môžu byť spoľahlivé. Aj keď plynutie času je tiež veľmi významný faktor!

Civic 2022, je na predaj u predajcu v meste Dallas (Texas, USA) za 18 999 dolárov, čo je približne o 6 000 dolárov menej ako stojí úplne nový Civic 2023 v základnej výbave Sport alebo zhruba o 11 000 dolárov menej ako tamojšia verzia Touring. S priemerným nájazdom viac ako 600 míľ (965 kilometrov) za deň má kompaktný model už za sebou skutočne krušný život a hľadá si nového majiteľa. Na moje počudovanie, zostatková cena auta nie je vôbec nízka. Práve naopak. Ale tak v dnešnej dobe, kedy si jazdené autá držia cenu, je to asi akceptovateľné. 

Honda Civic Type R, pozrite sa spolu s nami na 25 rokov legendy

Podľa informácii od predajcu, pôvodný kupujúci používal svoju Hondu na každodennú prepravu zdravotníckeho materiálu do Houstonu. Čo sa týka servisu, tak napríklad olej sa menil raz za približne 10 000 míľ, zatiaľ čo zapaľovacie sviečky sa menili dvakrát – raz po 162 044 kilometroch a druhýkrát po 326 437 kilometroch.

Celú servisnú históriu si môžete pozrieť tu.

Zdroj: weeksmotors.com/

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov