Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen Gen.Travel: Cesta do budúcnosti

Atraktívna elektrická štúdia je v interiéri prispôsobená pre dve až štyri osoby.

Nemecká automobilka Volkswagen myslí na blízku budúcnosť. V tomto duchu sa nesie aj čerstvý koncept do zásuvky s názvom Gen.Travel. Elektromobil je navrhnutý špeciálne pre cestovanie na dlhé vzdialenosti.

Atraktívna elektrická štúdia je v interiéri prispôsobená pre dve až štyri osoby, pričom disponuje autonómnym riadením na úrovni 5. S modelom Gen.Travel vyvinul koncern Volkswagen ikonickú, inováciami nabitú štúdiu, ktorá predstavuje úplne novú kategóriu vozidiel v prémiovom portfóliu medzi sedanom a MPV.

Volkswagen svojou stratégiou „New Auto“ definuje mobilitu pre budúce generácie – udržateľnosť a digitalizácia. V oddelení koncernu Volkswagen Innovation Research túto myšlienku ďalej rozvíjajú s cieľom, aby zákazníci v budúcnosti vnímali mobilitu napríklad ako službu.

Volkswagen Gen.Travel je model elektromobilu, s ktorým môžete bez problémov vykročiť do blízkej budúcnosti vďaka inovatívnym technológiám, riadení bez emisií a bez stresu vďaka autonómnemu riadeniu. Okrem toho má Gen.Travel má jedinečnú modulárnu koncepciu interiéru.

Vnútornú časť elektrického vozidla je možné prispôsobiť pre každú cestu a objednať v ponuke mobility ako služby. V závislosti na konfigurácii sa dá v tomto koncepte prepravovať až štyri osoby. Pri služobných cestách poskytuje auto pohodové prostredie konferenčné usporiadanie so štyrmi pohodlnými sedadlami a veľkým stolom uprostred interiéru.

Dynamické osvetlenie vytvára príjemné pracovné prostredie a zabraňuje nebezpečiu kinetózy (pozn. nevoľnosť z pohybu). Konfigurácie v nočnom usporiadaní umožňuje premeniť dve sedadlá na dve lôžka, ktorá sa dajú rozložiť do úplnej horizontálnej polohy. Interiér konceptu je reálny a plne funkčný.

-jj-, zdroj a foto: Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov