Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW R 18 – Akrapovič tomu dá gule!

Nové zadné tlmiče Akrapovič a súprava BMW Motorrad Bobber Kit pre model R 18 sa vzájomne mimoriadne dobre dopĺňajú. Jednomiestne sedlo BMW Motorrad Hommage v štýle bobber, plochý zadný blatník a čierny držiak registračnej značky vytvárajú mimoriadne krátky a ostrý zadok, s ktorým dokonale ladia nové zadné tlmiče výfuku.

Rozsiahly program individuálnych úprav BMW Motorrad pre BMW R 18 teraz dostáva zvukovú podporu v podobe nových zadných tlmičov Akrapovič. Sú o 97 mm kratšie ako dva štandardné zadné tlmiče, sú vyrobené z odolnej nerezovej ocele, lakované matnou čiernou farbou a spolu so striebornou koncovkou nastaviteľnou po 90 stupňoch dodávajú zadnej časti R 18 jednoznačne športový vzhľad.

Štylizovaný symbol značky BMW – „vrtuľa“ umiestnená uprostred koncovky – pôsobí ako jemne prepracovaný, vysoko kvalitný detail a špeciálny identifikačný prvok. Obuv motorkára v oblasti okolo spojenia so zvodmi chráni jednou skrutkou pripevnené ochranné prvky. S celkovou hmotnosťou 8,2 kg sú oba zadné tlmiče Akrapovič celkom o 1 kg ľahšie ako štandardné prevedenie, čo podčiarkuje ich športový charakter.

Nové zadné tlmiče boli starostlivo zladené s motorom „Big Boxer“ s objemom 1802 cm3 a modelom R 18 a zaisťujú mimoriadne bohatý a silný zvuk. Tieto zadné tlmiče nie je nutné zapisovať do dokladov vozidla, pretože boli homologované spoločne s celým motocyklom.

BMW MOTORRAD rozširujú ponuku príslušenstva na R18 A R18 CLASSIC

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov