Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Genesis a Hyundai – Na vrchole rebríčka J.D. Power 2022

Genesis a Hyundai sa umiestnili na vrchole tohtoročného rebríčka J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index (TXI) StudySM a potvrdili tým vysokú úroveň pokročilých technológií, ktoré prinášajú vo svojich produktoch.

Genesis obhájil absolútne víťazstvo

Prémiová značka koncernu Hyundai Motor Group, Genesis, sa na najvyššom stupienku tejto štúdie umiestnila už druhý rok po sebe. V Innovation Index dosiahla na tisíc bodovej škále skóre 643 a zabezpečil si jasné víťazstvo s náskokom viac ako 50 bodov pred druhou značkou v poradí.

Genesis s potešením doručuje svojim zákazníkom najnovšie technológie v našej cenami ovenčenej zostave vozidiel,” povedala Claudia Marquez, prevádzková riaditeľka Genesis Motor North America. “Sme radi, že výsledky štúdie potvrdzujú náš záväzok implementovať technológie zamerané na zlepšenie zážitku z jazdy našich zákazníkov.

Hyundai jednotkou medzi masovými značkami

Hyundai obsadil prvé miesto v aktuálnom rebríčku J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index Study medzi značkami zameranými na masový trh. S Innovation skóre 534 bol zároveň celkovo štvrtou najlepšie hodnotenou značkou.

Poskytovanie pokročilých technologických riešení na uspokojenie potrieb našich zákazníkov je základom našich stratégií vývoja produktov a školení predajcov,“ povedal Ricky Lao, riaditeľ produktového plánovania Hyundai Motor North America. „Kľúčom je urobiť tieto inovatívne funkcie užívateľsky prívetivými a ponúknuť ich širokému okruhu zákazníkov. Poskytujeme tiež rozsiahle vzdelávanie zákazníkov v našich predajniach, aby sme zaistili, že spotrebitelia získajú tie najlepšie skúsenosti so svojimi vozidlami.“

Hyundai Ioniq 6 – 37 tisíc objednávok za 24 hodín v Kórei

Zdroj: Hyundai 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov