Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Objavte najväčšiu databázu autoservisov na Slovensku!

Potrebujete kvalitný a dostupný autoservis pre vaše vozidlo? Stavte na istotu s portálom Motointegrator, ktorý vám pomôže nájsť tie najlepšie služby vo vašom okolí. Jednoducho, online a za pár klikov.

Žijeme v dobe nekonečných možností, z ktorých si každý deň môžeme vyberať. Tak prečo by autoservis mal byť výnimkou? Vďaka portálu motointegrator.com môžete okamžite rozšíriť svoje možnosti a vybrať si z najväčšej online databázy autoservisov na Slovensku

Záleží vám na vzdialenosti od vášho bydliska, na recenziách zákazníkov alebo výhodnej cene? Žiaden problém. Motointegrator vyhľadá najbližšie dostupné servisy podľa vašej polohy a služby, o ktorú máte záujem. Umožní vám porovnať si jednotlivé ponuky, cenníky či hodnotenia a vybrať si to, čo najviac vyhovuje vašim požiadavkám.

Aké výhody vám Motointegrator prinesie? 

  • Kvalitný servis, nech ste kdekoľvekNikdy neviete, kedy a kde budete autoservis potrebovať. Jednoducho si ho vyklikajte na motointegrator.com podľa aktuálnej polohy.
  • Prehľad cien a recenzií Porovnajte si autoservisy na základe podrobného profilu s rozsahom služieb, cenníkom či recenziami od zákazníkov. 
  • Rezervácia onlineNestrácajte čas a dohodnite si termín v autoservise online. Vyberte si, o akú službu máte záujem, vyplňte údaje a počkajte na svoj termín.

Prečo sa zaregistrovať?

Služby portálu Motointegrator môžete využívať aj bez registrácie a akýchkoľvek záväzkov. Ak sa však na webe zdarma zaregistrujete, získate svoj osobný účet a s ním ďalšie skvelé výhody: 

  • Promoakcie Šetrite na návštevách autoservisu vďaka pravidelným promoakciám na vybrané služby.
  • Online servisná knižka Majte všetky informácie o opravách a kontrolách na jednom mieste v Online servisnej knižke.
  • Súhrn výdavkovNestraťte prehľad o výdavkoch za opravy či náhradné diely, ktorý vždy nájdete vo svojom účte.

Potrebujete viac dôvodov, prečo navštíviť Motointegrator? Nenechávajte výber autoservisu na náhodu a vezmite osud vášho vozidla do vlastných rúk. 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov