Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Chlapom nevynášal autoservis, skúsili túto fintu

Vraví sa, že dobrý automechanik má robotu vždy a vie si aj pekne zarobiť. Čo ale, ak je tých peňazí akosi málo? No, jednoducho sa začne klamať a šmelinovať.

Svoje o tom vedia aj chlapi zo západného Slovenska. Skúsili jednu fintu, z ktorej si mysleli, že im prinesie viac peňazí, ako tvrdá a odborná práca s autami. A hlavne budú tie peniaze rýchlo. Nuž, nevyšlo…

Policajti 25.04.2022 zadržali dvoch mužov – 41-ročného Jozefa Š. zo Senca a 39-ročného Vladimíra B. z Malinova.

“Jozef Š. mal pri sebe v čase zadržania v priestoroch autoservisu a v motorovom vozidle zn. VW Golf plastové vrecko s kryštalickým materiálom s hmotnosťou 9,063 g. Expertíznym skúmaním bolo zistené, že ide o metamfetamín, čo zodpovedá 90 bežným jednotlivým dávkam drogy,” informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Taktiež Vladimír mal pri sebe v čase zadržania, ktoré sa uskutočnilo v priestoroch bývalého družstva, tubu, v ktorej sa nachádzal sklenený pohár s obsahom zelenej sušiny. Expertíznym skúmaním bolo zistené, že ide o konope celkovej hmotnosti 79,04 g, čo zodpovedá 158 bežným dávkam, kryštalický materiál s celkovou hmotnosťou 10,591 g s obsahom účinnej látky metamfetamín, z ktorej by bolo možné pripraviť až 105 bežných dávok drogy.

“Tento páchateľ sa dopúšťal skutku aj napriek tomu, že bol rozsudkom Okresného súdu Pezinok dňa 31.01.2011 právoplatne odsúdený za spáchanie zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,” dodala hovorkyňa.

Colníci na západe Slovenska odhalili falošného policajta!

K dvojici páchateľov sa v ten deň pridal aj ďalší 37 – ročný Norbert N. z obce Hrubý Šúr, ktorý bol zadržaný a obmedzený na osobnej slobode spolu s Jozefom Š. a mal pri sebe v čase zadržania v priestoroch autoservisu v plastovej tube s uzatvárateľným vrchnákom biely kryštalický materiál s hmotnosťou 111 mg. Expertíznym skúmaním bolo zistené, že ide o metamfetamín, z ktorého by bolo možné vyrobiť jednu obvyklú dávku drogy.

Foto: PZ SR + Archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov