Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Vyskúšajte značku Dacia, neoľutujete!

Dacia Tour približuje značku širokej verejnosti v tradične rodinnej atmosfére.

Poznáte to príslovie: „lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť“ a ešte lepšie raz zažiť na vlastnej koži, ako stokrát počuť od niekoho, koho ani nepoznáte. Môžeme vám stokrát vravieť, aké sú vozidlá Dacia, a môžete sa naším názorom nechať usmerniť alebo mávnuť rukou, ale najlepšie to zistíte, keď si ich vyskúšate sami. Teraz budete mať jedinečnú príležitosť urobiť to. Značka totiž prvýkrát v histórii organizuje jedinečné podujatie Dacia Tour, ktorého cieľom je priblížiť značku Dacia ako takú a modely značky Dacia širokej verejnosti. Budete si môcť úplne bezplatne a nezáväzne zajazdiť na modeloch Dacia, medzi inými aj na  najnovšom modeli Jogger.

Podujatie bude prebiehať od 14. mája do 5. júna postupne po celom Slovensku, aby sa dostalo čo najbližšie k vám, a vždy bude organizované cez víkend, aby sa ho mohlo zúčastniť čo najviac ľudí. Organizátor bude rád, keď prídete s celou rodinou. Koniec koncov značka má rodinu vo svojich princípoch a vo svojom DNA. Samozrejmosťou bude aj oddychová zóna. Celé podujatie odštartuje v Bratislave pred nákupným centrom Bory Mall v sobotu 14. 5., na ďalší deň sa presunie do Nitry k OC Max. Pokračovať bude 21. – 22. 5. na centrálnom parkovisku na Donovaloch, potom 28. 5. v Žiline na detskom festivale Wow, 29. 5. pri OC Laugaricio v Trenčíne, 4. 6. v Poprade pred OC Max a zakončí 5. 6. v Košiciach v Kulturparku.

Na týchto miestach si budete môcť vyskúšať najnovší model v ponuke automobilky Jogger, ktorého test – mimochodom – nájdete v aktuálnom Auto magazíne, úspešnú Dacia Sandero Stepway, obľúbené SUV Duster  a tiež čisto elektrickú úspešnú Dacia Spring. Na jednotlivé termíny sa môžete prihlásiť na stránke www.tour.dacia.sk, kde si po registrácii môžete rezervovať dva sloty pre dve autá.

Na mieste sa budete môcť porozprávať s predajcami z lokálneho dílerstva, ktorí budú pripravení odpovedať na všetky vaše otázky – od technických špecifikácií až po možnosti financovania. Zdôrazňujem, že celá akcia je nezáväzná – to znamená, že si môžete vyskúšať autá bez toho, aby vás to k čomukoľvek zaväzovalo – a navyše bezplatná. Jednoducho sa zaregistrujete, prídete, vyskúšate a uvidíte.

Mimochodom, v Česku podobá akcia prebieha už od 16. 4., záujem je veľký, na model Jogger dokonca boli vybookované všetky termíny a aj ohlasy ľudí, ktorí prišli, sú mimoriadne pozitívne. Prihláste sa na niektorý z termínov, ktorý je vo vašom okolí, vyskúšajte si modely Dacia, zažite rodinnú atmosféru značky Dacia… Určite neoľutujete.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov