Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hyundai Tucson: Let´s shine

Hyundai Tucson. Zažiarte s absolútne najpredávanejším SUV na našom trhu.

Vlani som pri prvom teste novej generácie modelu Hyundai Tucson povedal, že si jeho dizajnéri zrejme dávali poriadne silnú pilulku odvahy, keď si sadali k rysovacím stolom a výsledok rozhodne nie je prvoplánový. Dokonca som si dovolil povedať, že v prvom momente je viac tých, ktorým sa ten dizajn nepáči, než tých, ktorým sa páči. Dodal som aj, že prvoplánový dizajn zvyčajne veľmi skoro zostarne a prestane sa páčiť, ale náročný dizajn, aký má aj nový Tucson, sa síce dostáva pod kožu dlhšie, ale zostane tam výrazne dlhšie. Skrátka, bude trvácny. Po roku sa môžem s pokojným svedomím pozrieť do zrkadla a môžem si povedať, že som mal pravdu.

Jednotka na trhu

Tucson sa totiž za vlaňajší rok stal absolútnou jednotkou na slovenskom trhu v segmente SUV – a to bez ohľadu na veľkosť. Kúpilo si ho 2 299 zákazníkov. Mimochodom, po modeli i30, od ktorého si prevzalo kľúče 3 479 zákazníkov, sa stal druhým najpredávanejším modelom značky Hyundai na našom trhu. A dodám ešte pár ďalších zaujímavostí.

V roku 2021 sa Hyundai stal druhou najpredávanejšou značkou na Slovensku, medziročne predal o 21,55 % viac vozidiel ako v roku 2020, jeho trhový podiel dosiahol 9,71 % a stal sa tak najrýchlejšie rastúcou spomedzi top 10 najpredávanejších automobiliek na Slovensku. S počtom 3 991 vozidiel zároveň opätovne potvrdil svoje vedúce postavenie v predaji áut súkromnej klientele. Takmer každé 6. auto, ktoré sa na
Slovensku predalo fyzickým osobám v uplynulom roku, malo logo Hyundai. Podiel predaja v súkromnej klientele presiahol 16 %.

Oslavujte s Hyundaiom!

Vráťme sa však k úspechu modelu Tucson. Ten nespočíva iba v dizajne, ale v silnej štvorkombinácii – jazdné vlastnosti, kvalita, výbava a pomer ceny k hodnote. Pre vás je však dôležité, že sa slovenský importér značky rozhodol úspech tohto modelu osláviť špeciálnymi edíciami Shine a Shine+. Tie vychádzajú z obľúbených výbav Family a Style, ale pridávajú hodnotnú výbavu navyše. V edícii Shine dostávate Dizajn Pack s Full LED svetlometmi, zadné LED svetlá, dvojzónovú automatickú klimatizáciu, prístrojový štít Supervision s 10,25-palcovým farebným displejom, dažďový senzor a zadné parkovacie senzory. Edícia Shine+ vám dáva navyše ešte inteligentný kľúč so štartovacím tlačidlom na prístrojovej doske, alarm a imobilizér, kľučky s osvetlením, ambientné osvetlenie interiéru a bezdrôtové nabíjanie smartfónu. Ďalšími benefitmi verzií Shine a Shine+ sú 5-
ročná záruka bez obmedzenia najazdených kilometrov, možnosť flexibilného financovania bez navýšenia, zimné pneumatiky so zľavou až do 65 % a asistenčné služby na 5 rokov zadarmo!

Dodávam, že verziu Shine môžete mať s motorom 1,6 T-GDi 110 kW (150 k) a šesťstupňovou manuálnou prevodovkou za 23 290 eur, verziu Shine+ môžete mať s tým istým pohonom za 25 890 eur alebo s motorom 1,6 T-GDi MHEV 110 kW (150 k) v spojení so sedemstupňovou automatickou prevodovkou 7 DCT a vtedy zaplatíte 29 090 eur. V každom prípade s pohonom predných kolies. Zažiariť na cestách s Hyundaiom Tucson vo výhodnej edícii Shine môžete aj vy. Viac informácií nájdete na www.hyundai.sk.

Hyundai Tucson – Všetko, na čom záleží

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov