Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Vlajkový obchod Ferrari v Miláne

Interiér obchodu Ferrari v Miláne navrhlo Studio Sybarite.

Svetoznámy výrobca športových automobilov z Maranella otvoril v Miláne svoj vlajkový obchod. Medzi vychytávky vynoveného shopu Ferrari patrí napríklad vertikálne zavesený monopost F1.

Talianska automobilka aj na severe krajiny dokumentuje, že dnes je už doma nielen vo výrobe luxusných športových vozidiel, ale aj pri podpore predaja a ponuke najrôznejších doplnkov. Nový obchod Ferrari sa nachádza v samotnom historickom centre mesta.

Interiér obchodu navrhlo štúdio Sybarite a okrem zaveseného monopostu F1 sa môžete tešiť tiež na simulátory alebo automat na autíčka. Obchod nájdete na atraktívnom mieste vedľa katedrály Duomo, kde ho po prvý raz otvorili v roku 2015. Aktuálne teda prešiel fázou modernizácie.

Štúdio Sybarite dostalo neľahkú úlohu osviežiť interiér s tromi vchodmi, 14 oknami a približne 900 metrami úžitkovej plochy. Do vlajkovej predajne sa malo vmestiť všetko podstatné, čo by navodilo aktuálneho ducha značky. Interiéru dominuje monopost F1, s ktorým sa Michael Schumacher stal majstrom sveta v roku 2002.

Okrem toho v atraktívnej a modernej predajni ďalej nájdeme multimediálne obrazovky, ktoré rozprávajú príbeh Ferrari. Ale aj výstavu pamätných predmetov, trojicu simulátorov s bezplatným vyskúšaním a tiež predajné plochy s obuvou, oblečením i doplnkami. Zaujímavosťou je aj prezentácia modelov áut a automat na autíčka s dotykovým ovládaním.

-jj-, zdroj a foto: Ferrari

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov