Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Indian Motorcycle a Sébastien Loeb sú tím

Indian Motorcycle s hrdosťou oznamuje spoluprácu so Sébastienom Loebom, nesporným kráľom Majstrovstiev sveta v rallye a zapáleným fanúšikom do všetkých mechanických vecí. Alsaský šampión od tohto roka osedlá Indian FTR R Carbon - motocykel, ktorého DNA je plná charakteru.

Sébastien Loeb, ktorý nedávno zvíťazil v Rallye Monte Carlo a druhý skončil na Rally Dakar, vo veku 47 rokov znovu ukázal svoju vysokú úroveň konkurencieschopnosti po tom, čo deväť rokov kraľoval majstrovstvám sveta v rallye, vytvoril rad rekordov a vyskúšal si všetky disciplíny: Majstrovstvá cestovných vozidiel, Pikes Peak, Rally Cross, Rally Dakar, Xtreme E.

Šampión skúša a objavuje rôzne svety a zakaždým ukazuje svoje výnimočné jazdecké kvality. Menej sa vie, že Sébastien Loeb objavil svoju vášeň pre motoristický šport na mopede, keď sa zúčastnil regionálnych pretekov, a dokonca si vyskúšal jazdu na rýchlych motocykloch na pretekárskych okruhoch a tiež enduro.

Spolupráca so značkou Indian Motorcycle jeho túžbu po objavovaní spečatila. A hoci Sébastien Loeb už mohol vyskúšať mnoho motocyklov, podpísal partnerskú zmluvu s Indian Motorcycle. Chuť súťažiť a posúvať limity je spoločným krédom značky Indian Motorcycle a Sébastiena. Za značku Indian Motorcycle hovorí päť víťazných amerických flattrackových šampionátov v rade a niekoľko francúzskych titulov Wilfrieda Delestra a za Sébastiena svetové úspechy na štyroch kolesách.

Základ tohto partnerstva – motocykel Indian FTR s jedinečným štýlom a výkonom – je presne tým, čo Sébastien vo svojom budúcom motocykli hľadal. FTR R Carbon s dokonale vyváženým pomerom štýlu a výkonu je ideálny motocykel pre každodenné jazdenie aj pre voľný čas cez víkend. Je nezameniteľným vďaka jedinečným tvarom, jazdci si rýchlo obľúbia jeho motor s extrémnym krútiacim momentom, skvelú ovládateľnosť a prémiové technológie, akými sú odpruženie Öhlins, brzdy Brembo, dynamická kontrola trakcie alebo dokonca tri jazdné režimy. Športový charakter z neho robí ideálny motocykel pre deväťnásobného majstra sveta.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov