Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan Primastar a Interstar – Modernizácia nielen mien, ktorá na Slovensko nepríde

Nissan obnovil celý svoj sortiment úžitkových automobilov. Okrem najmenšieho Townstaru ukázal aj Primastar a Interstar. Jedná sa o dobre známe modely, ktoré boli v aktuálnom vydaní ponúkané ako NV300 a NV400.

Nissan obnovil celý svoj sortiment úžitkových automobilov. Okrem najmenšieho Townstaru (Renault Kangoo) ukázal aj Primastar a Interstar. Jedná sa o dobre známe modely, ktoré boli v aktuálnom vydaní ponúkané ako NV300 a NV400.

Townstar, Primastar a Interstar sú mená, ktoré sú väčšine Európanov dobre známe. Nečudo, že sa Nissan po krátkom dobrodružstve s modelmi NV300 a NV400 rozhodol k nim vrátiť a vyzdvihol zmeny, ktoré boli počas faceliftu vykonané. Oba modely dostali jemne prepracované masky a svetlomety, ako aj obohatené vybavenie. Tí, ktorí si chcú odteraz kúpiť Interstar, si ho kúpia napríklad s automatickým systémom diaľkových svetiel alebo monitorovaním vozidiel v mŕtvom uhle. Ten môže byť obzvlášť užitočný vo veľkej dodávke. Pokiaľ ide o motory, základňou stále zostáva 2,3-litrový diesel, ale počet konfigurácií výkonu sa zvýšil. Teraz ich bude až sedem – s výkonom od 108 do 178 koní.

Primastar naopak vyniká full LED osvetlením, 17-palcovými kolesami predávanými na želanie a prepracovaným interiérom s 8-palcovou vystupujúcou multimediálnou obrazovkou. Na palube nájdete aj aktívny tempomat, systém rozpoznávania značiek a automatický brzdový systém. Na výber je dvojlitrový naftový motor s výkonom od 108 do 168 koní, ktorý je k dispozícii aj s voliteľnou automatickou prevodovkou.

Modely Primastar a Interstar budú ponúkané na vybraných európskych trhoch. Slovensko v zozname nenájdete, ale nie je nad čím plakať, pretože Renault ponúka dvojičky v podobe v podobe Trafic a Master.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov