Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Honda Africa Twin a Africa Twin Adventure Sport 2022 – Nový vzhľad a ďalšie vylepšenia

Do roku 2022 vstupuje model CRF1100L Africa Twin aj jeho dobrodružnejší súrodenec CRF1100L Africa Twin Adventure Sports s novými praktickými vylepšeniami, ako sú upravené nastavenia dvojspojkovej automatickej prevodovky DCT či výrazný nový vzhľad.

Vylepšenie Africa Twin a Africa Twin Adventure Sports pre rok 2022 sa týkali tiež ďalšieho zvýšenia každodennej praktickosti. CRF1100L Africa Twin po novom ponúka štandardne dodávaný zadný hliníkový nosič, kým CRF1100L Africa Twin Adventure Sports prichádza s novým plexi štítom, ktorý je o 110 mm nižší a je možné ho nastaviť do 5 polôh, čím sa zaistí lepší výhľad bez toho, aby sa tým zhoršila ochrana pred poveternostnými vplyvmi.

DCT verzie disponujú pre rok 2022 upraveným nastavením prevodovky, ktorá ponúka ešte hladšiu ovládateľnosť pri jazde na prvé dva rýchlostné stupne, t. j. najmä pri rozjazdoch a pri nízkych rýchlostiach. Od prvého predstavenia modelu VFR1200F v roku 2009 predala značka Honda v Európe vyše 200 000 strojov s prevodovkou DCT, čo je dôkazom veľkej atraktivity tejto technológie a jej dobrého prijatia medzi zákazníkmi.

Honda CRF 1100 Africa Twin L2 Adventure Sport

Zmeny pre rok 2022 sú pri oboch modeloch zavŕšené výraznými novými farbami a grafickými vyhotoveniami. CRF1100L Africa Twin Adventure Sports prichádza s novým grafickým vyhotovením ‘Cracked Terrain’ a model CRF1100L Africa Twin novo prichádza s dizajnom ‘Big Logo’, vyznačujúcim sa prepracovanou farebnou schémou zahŕňajúcou nové čierne hliníkové bočné kryty a výrazný červený podsedlový rám.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov