Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Toyota Supra – Ďalšie nové diely k dispozícii

TOYOTA oznámila, že obnovuje výrobu kópií ďalších náhradných dielov pre modely Supra A70 a Supra A80 v rámci vlastného projektu GR Heritage Parts. Tieto komponenty bude predávať nielen na domácom japonskom trhu, ale aj v Severnej Amerike, Európe a ďalších krajinách.

V rámci projektu sa obnoví produkcia už nevyrábaných náhradných dielov, ktoré sa znova budú predávať ako originálne diely. Zmyslom projektu je uspokojiť zákazníkov túžiacich jazdiť so svojimi staršími vozidlami, ktoré majú zo srdca radi a s ktorými spájajú svoje najcennejšie spomienky. V prípade modelov Supra A70 a A80 (Mk3 a Mk4) pôjde o prvý dodatok od oznámenia výroby náhradných dielov v roku 2020.Od 1. júla (v závislosti od aktuálnej pripravenosti) bude Toyota postupne ponúkať kópie náhradných dielov na zakúpenie u predajcov Toyota, a to úplne rovnakým spôsobom ako v prípade bežných originálnych dielov.

Objem výroby kópií náhradných dielov však bude obmedzený v nadväznosti na špeciálnu formu spolupráce dodávateľov. Z tohto dôvodu bude po ukončení výroby možné tieto diely zakúpiť iba do vypredania zásob . Ďalšie podrobnosti, ako napr. čísla dielov a obdobie výroby, budú zverejňované na webových stránkach TOYOTA GAZOO Racing od 1. júla.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov