Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


DS 7 Crossback Ligne Noire – ďalšia špeciálna verzia

DS 7 Crossback ako najpredávanejšie francúzske prémiové SUV rozširuje svoj rad o limitovanú edíciu: DS 7 Crossback Ligne Noire

 

V tejto jedinečnej podobe má lesklé čierne lišty bočných okien, lištu na zadných výklopných dverách a zadné svetlá DS WINGS a strešné nosiče. Tento osobitý podpis zdôrazňuje eleganciu príťažlivých línií. Vo vnútri ponúkajú dva typy čalúnení: perleťovo sivá koža alebo čadičovo čierna koža. Prostredníctvom týchto povrchových úprav pôsobí interiér elegantne a podčiarkujú to aj sedadlá odeté do prírodnej kože, celokožený volant, elektrické sedadlá a hodinky B.R.M R180. Spoločnosť DS Automobiles, známa svojou remeselnou zručnosťou, vo svojich automobiloch zobrazuje francúzske skúsenosti pre potešenie svojich cestujúcich.

Najpredávanejší plug-in hybrid vo Francúzsku je DS 7 Crossback a preto je k dispozícii aj ako limitovaná edícia s verziami E-TENSE 225 a E-TENSE 4×4 300. Benzínové a naftové pohonné jednotky sú štvorvalce (PureTech 180 Automatic a BlueHDi 130 Automatic), ktoré vyhovujú najnovším normám Euro 6.3, so spotrebou podľa cyklu WLTP 6,7 ​​l/100 km (benzín) a 5,1 l/100 km.

Limitovaná edícia LIGNE NOIRE, je k dispozícii v šiestich farbách: čierna Perla Nera, platinová sivá, atramentová modrá, perleťová biela, Cristal Pearl a sivá Artense.

DS 7 Crossback Louvre – Noc v múzeu

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov