Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


RENAULT TRAFIC – Pre ešte príjemnejšie zážitky

Renault predstavuje svoj úplne nový sortiment výrobkov Trafic na prepravu osôb, tvorený dvoma modelmi pre rozmanité použitie. Nový Renault Trafic vo verzii Combi si obľúbite pre veľký vnútorný priestor alebo väčší počet pasažierov a SpaceClass pre prepravu VIP pasažierov.

Nový Trafic Combi bude perfektne vyhovovať veľkým rodinám, živnostníkom čo chcú využívať vozidlo pre prácu i rodinu alebo subjektom vykonávajúcich prepravu osôb. Uspokojuje požiadavku na určitý počet miest a modularitu bez kompromisov v oblasti pohodlia a priestoru.

Nový Renault SpaceClass naopak umožňuje splniť očakávania najnáročnejších vodičov a cestujúcich vyhľadávajúcich viacúčelovosť, priestor a výnimočné pohodlie.

Subjekty špecializujúca sa na dopravu VIP pasažierov si budú môcť vybaviť vozidlo paketom Signature s koženými sedadlami. Bez námahy sa premení na skutočnú mobilnú obývačku  so stolíkom uprostred a s otáčavými a posuvnými sedadlami v druhom rade. Zákazníci, ktorí chcú jazdiť na výlety, sa môžu spoľahnúť na verziu Escapade. Je koncipovaná ako rekreačné vozidlo a zadnú trojmiestnu lavicu možno premeniť na posteľ s dĺžkou až s dĺžkou až 1,90 m. Je vybavená sklopným stolíkom a čítacou lampičkou na boku a je tak ideálnym spoločníkom pre cestovanie bez akýchkoľvek obmedzení.

Nový Trafic Combi a Nový Trafic SpaceClass sa na cestách objaví v máji 2021.

Predná časť nových vozidiel Renault Trafic Combi a SpaceClass, bola úplne prekreslená. Svetelný podpis v tvare C LED svetlometov je modernizovaný.

Jedinečný lak červená Carmin
Nový Trafic Combi je uvádzaný na trh v jedinečnom a žiarivom odtieni červená Carmin. Ponuka lakov pre nový Trafic Combi obsahuje 6 ďalších farieb: bielu Glacier, čiernu Midnight, šedú Highland, šedú Urban, šedú Come a červenú Magma.Z dôvodu väčšej vycibrenosti je Nový SpaceClass ponúkaný v štyroch metalických odtieňoch: čierne Midnight, šedej Highland, šedej Come a červenej Carmin. Súčasťou nového Renaultu Trafic vo verziách Combi a SpaceClass sú nové 17 “kolesá z ľahkých zliatin, pri vozidle SpaceClass s diamantovým efektom.

Spojenie priestoru a modernosti

Vnútorný priestor bol úplne prepracovaný. Ponúka najväčší priestor nad sedákom v segmente – 935 mm. Kapacita úložných priestorov v kokpite, ktorá dosahuje až 86 litrov, je optimalizovaná vďaka lepšiemu usporiadaniu. Nový Trafic Combi a Nový Trafic SpaceClass sa ponúkajú v dvoch dĺžkach a umožňujú prepraviť až deväť osôb s objemom batožinového priestoru až 1,8 m³.

Nová čierna palubná doska je zvýraznená horizontálnym pásom, ktorý siaha až po výplne dverí, vyvoláva dojem zväčšeného priestoru vo vnútri vozidla. Prístrojový panel má moderný farebný displej a je lepšie čitateľný.

Nový SpaceClass sa vyznačuje výnimočnou palubnou doskou s dekorom vo farbe šedá Meteor zaisťujúci väčšiu eleganciu, kožený volant s chrómovými prvkami a možnosťou koženého čalúnenia sedadiel, aby uspokojil najnáročnejších zákazníkov. K väčšiemu pohodliu prispievajú tiež upravené varovné kontrolky, ako je napríklad kontrolka nízkej hladiny paliva, ktorý je nižšie, alebo upozornenie na vysokú teplotu. Z dôvodu lepšej ergonómie pod rádio a multimediálny systém umiestnili rad tlačidiel ovládajúcich funkcie vozidla.

Prvá jazda s Renault Arkana – Zbohom predsudky!

Pohonné jednotky Blue dCi uspôsobené rozmanitým možnostiam užívanie

Základnú ponuku tvoria nový motor Blue dCi 110 s manuálnou šesťstupňovou prevodovkou. Nasleduje nový motor Blue dCi 150, ktorý má o 5 koní naviac  s manuálnou šesťstupňovou prevodovkou alebo automatickou šesťstupňovou prevodovkou EDC. A konečne vrchol ponuky tvorí pohonná jednotka Blue dCi 170, ktorá je k dispozícii s automatickou šesťstupňovou prevodovkou EDC.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov