Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Zapojte sa do súťaže Vodič roka 2021 a vyhrajte top ceny!

Prihláste sa do našej súťaže a vyhrajte hodnotné ceny. Hlavnou cenou je Opel Mokka na dva týždne, víkendový pobyt pre 2 osoby v 4-hviezdičkovom hoteli na Slovensku a švajčiarske hodinky značky Certina.

Auto magazín, dlhodobo najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, v spolupráci s hlavnými partnermi KOOPERATIVA poisťovňa, BECEP, Slovakia Ringom, Oplom, Prezídiom Policajného zboru SR, Zelenou vlnou RTVS, záchrannou službou AP Rescue vyhlasujú 6. ročník celoslovenskej súťaže VODIČ ROKA 2021.

Cieľom súťaže je zvýšiť bezpečnosť cestnej premávky a znížiť nehodovosť na slovenských cestách. Súťaž VODIČ ROKA 2021 pozostáva z dvoch kôl. Základné kolo má 4 časti, každý mesiac uverejníme v časopise, na internetových adresách www.automagazin.sk a www.vodicroka.sk päť otázok. Otázky sú z oblasti bezpečnosti cestnej premávky, techniky, prvej pomoci a pod. Odpovedzte na ne a automaticky vás zaradíme do žrebovania o postup do finálového kola. V každej časti základného kola vyžrebujeme 8 účastníkov finálového kola, vo finále teda bude zápoliť 32 účastníkov. Odpovedať môžete v každom kole, zvyšujete si tým svoju šancu dostať sa do finálového kola. Zoznam finalistov zverejníme 6. septembra 2021 na www.automagazin.sk a www.vodicroka.sk, ale finalistov budeme kontaktovať aj priamo.

Finálové kolo sa bude konať v sobotu 11. septembra 2021 od 9.00 do cca 16.00 v areáli Slovakia Ringu v Centre bezpečnej jazdy v Orechovej Potôni a bude pozostávať z teoretického testu a praktickej jazdy na vozidlách Opel. Okrem toho na vás čaká dobrá nálada, zaujímavý program a jedinečná možnosť absolvovať najzábavnejšie prvky školy bezpečnej jazdy, ktorú ľudia volajú škola šmyku.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci občania SR, starší ako 18 rokov, držitelia platného vodičského oprávnenia skupiny B, pričom nie sú držitelia pretekárskej automobilovej licencie. Zamestnanci usporiadateľov a partnerov a ich rodinní príslušníci nemôžu súťažiť. Do súťaže sa môžete prihlásiť poštou alebo elektronicky. Odpovedzte aspoň na jednu sériu otázok (mali by ste mať minimálne 4 správne odpovede na päť otázok v danej sérii), ktoré nájdete pod hlavičkou VODIČ ROKA 2021 v časopise alebo na webových stránkach www.automagazin.sk

a www.vodicroka.sk. Riadne vyplňte čestné vyhlásenie s požadovanými osobnými údajmi: meno, priezvisko, poštová adresa, e-mailová adresa, telefón a pod. Pokiaľ sa do súťaže prihlasujete poštou cez anketový lístok z časopisu, tak ho vyplnený odošlite na adresu redakcie: Auto magazín, Tallerova 10, 811 02 Bratislava. Pokiaľ sa prihlasujete elektronickou formou, odpovedzte na otázky priamo na príslušnej stránke, vyplňte osobný dotazník a odošlite. Z každého zo štyroch sérií otázok vyžrebujeme 8 účastníkov finále, dovedna sa ich teda v Centre bezpečnej jazdy stretne 32.

Ceny, ale aj zážitky a skúsenosti

Hlavnou cenou súťaže VODIČ ROKA 2021 je osobné auto OPEL Mokka na dva týždne s plnou nádržou, víkendový pobyt pre 2 osoby v 4-hviezdičkovom hoteli na Slovensku a švajčiarske hodinky zn. Tissot. Okrem toho ďalší desiati podľa umiestnenia získajú atraktívne ceny: Nosič bicykla Atera Strada Sport M3 od spoločnosti Autoboxy Slovakia, strešný box Northline ECOspace od spoločnosti Northline, autokamera Profio Tracking Cam X1 od spoločnosti Media Leaders, hodinky Garmin Instinct – Esports Edition od spoločnosti Conan, balíček kozmetiky od FAnn parfumérie, slúchadlá JBL T560 BT Black od spoločnosti DSI Slovakia, pánsku kozmetiku Sothys Paris od Beauté & Spa, mini reproduktor JBL Clip 3 Redod DSI Slovakia, autotašku Delight 4Life od vydavateľstva Albatros Group. Ako vidieť, skutočne je o čo hrať. Možno dôležitejšie však budú skúsenosti a zážitky, ktoré počas dňa môžete získať. Dodávam, že za prvky, resp. disciplíny, ktoré v rámci súťaže absolvujete by ste inak museli platiť nemalé peniaze, s nami ich máte zadarmo, navyše zábavnou formou a s vysokou pravdepodobnosťou toho, že sa domov vrátite s niektorou z 11 cien. Pravidlá súťaže môžete nájsť aj na webových stránkach www.vodicroka.sk a www.automagazin.sk.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov