Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Range Rover SVAutobiography Ultimate: Luxusná edícia

Auto je vybavené elektrickým zatváraním zadných dverí a sklápacími kreslami vzadu.

Britská automobilka Land Rover ešte zatiaľ neposiela svoj vrcholný model Range Rover do starého železa. So svojou divíziou SV Bespoke pripravila špeciálnu edíciu Range Rover SVAutobiography Ultimate.

V podstate je tento nový klenot na štyroch kolesách tým najluxusnejším, čo si môžete obstarať. Drobné zmeny nájdete v exteriéri, podstatne viac sa ich potom nachádza v interiéri. Range Rover je model, ktorý štartuje na čiastke 77.270 eur.

Už základná verzia je bohatá, ale podstatne viac môžete objaviť v špeciálne upravených verziách SVAutobiography a SVAutobiography Dynamic. Takéto luxusnejšie prevedenie však nie je dostačujúce a preto prichádza na trh ešte luxusnejšia verzia SVAutobiography Ultimate.

Zvonka poznáte luxusnejšiu verziu podľa designu prednej masky alebo napríklad čiernej strechy a stĺpikov. Luxusnému exteriéru viac ako zdatne potom sekunduje vnútorný priestor a výbava vozidla. Auto je vybavené elektrickým zatváraním zadných dverí a pohodlnými sklápacími kreslami vzadu.

Nechýbajú ani opierky lýtok s masážnymi funkciami. V paneli medzi sedadlami nájdeme stolček s malou chladničkou. Interiér je ladený na želanie do kože kombinovanej s prvkami z uhlíkových vlákien. Pod kapotou sa skrýva motor s výkonom 565 koní. Cena štartuje na sume 212.495 eur.

-jj-, zdroj a foto: Land Rover

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov