Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


CITROËN C1 Millenium – štýl a komfort aj pre prcka

CITROËN C1 má roztomilý vzhľad a drzý výraz. Verzia C1 Millenium zdôrazňuje vzhľad mestského dobrodruha a dynamickú osobnosť najmenšieho modelu značky.

Pre extra štýl je štandardne vybavený matnými čiernymi krytmi podbehov kolies zo sady Urban Ride a doplnenými 15-palcovými diskami kolies Comet, ako aj tmavými tónovanými oknami od B-stĺpika. Atraktívny a charakteristický štýl dodáva maličkému mestskému autu dávku sviežosti a optimizmu. Trendový vzhľad v sebe ukrýva hravé auto plné prekvapení. C1 Millenium si zachováva všetku ideálnu agilitu, ktorý sa vďaka kompaktným rozmerom (dlhý 3,46 m) a šikovnej ovládateľnosti (polomer otáčania 4,80 m) bez námahy vopchá kamkoľvek.

C1 pohltí štyroch cestujúcich, a prináša im všestrannosť a pohodlie. Dômyselný model je neuveriteľne praktický vďaka veľkorysému objemu kufra a množstvu odkladacích priestorov. Nový model C1 Millenium harmonicky kombinuje eleganciu a pohodu so štandardne dodávaným interiérovým prostredím Metropolitan Grey vrátane látkového obloženia Urban Ride Collection 2 a volantu z kože.

Pochváliť sa môže výbavou vrátane klimatizácie, digitálneho audio systému (7-palcového dotykového displeja v kombinácii s funkciou Mirror Screen so zrkadlením) so štyrmi reproduktormi a delenej sklopnej zadnej lavice. C1 Millenium, je poháňaný benzínovým 3-valcom najnovšej generácie vybaveným systémom Stop & Start a je k dispozícii s manuálnou prevodovkou (manuál VTi 72 S&S), ktorý je v súlade s normou Euro 6.d. Nový C1 Millenium je už možné objednať vo Francúzsku a dorazí do predajní Citroënu v júni 2021.

Zdroj: CITROËN

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov