Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Indian Motorcycle Chieftain Elite – 120 výnimočných strojov

Indian Motorcycle oslavuje 120. výročie založenie stodvadsiatimi ultraexkluzívnymi strojmi Chieftain Elite.

Stodvadsať kusov pre celý svet, ani o jeden jediný motocykel viac. To robí z Chieftainu Elite najexkluzívnejší model značky Indian Motorcycle všetkých dôb. Každý Chieftain Elite prechádza starostlivým procesom lakovania, ktorý trvá viac než 24 hodín a vykonáva sa ručne. Od trblietavých kovových šupiniek rozvrstvených v laku až po farebný povrch motoru v odtieni Slate Smoke pôsobí tento prémiový bagger dojmom ručne vyrobeného customu s maximálnym citom pro detail. Aerodynamická kapotáž a pevné bočné brašne s ostrými líniami a tvrdými hranami dodávajú motocyklu impozantný vzhľad, zatiaľ čo dvojmiestne sedlo Rogue zabezpečuje štíhly profil. Znížené odpruženie a 19-palcové precízne opracované predné koleso, ktoré odhaľuje plytký prední blatník, podčiarkuje výnimočnosť spracovania.

Najvyššia výbava

Indian Chieftain Elite je štandardne špičkovo vybavený. V základe má kompletné LED osvetlenie, tónovaný elektricky nastaviteľný plexištít, veľké hliníkové plošiny a integrovaný 400 Wattový audiosystém PowerBand. V štandardnej výbave je aj ABS, bezkľúčové odomykanie a štartovanie, systém sledovania tlaku vzduchu v pneumatikách a vode odolné bočné kufre so zamykaním diaľkovým ovládačom s objemom viac ako 68 litrov. Samozrejmosťou je 7-palcový displej infotainmentu Indian Motorcycle Ride Command s konektivitou Apple CarPlay, ktorý umožňuje ľahké ovládanie hudby, nastavovanie navigácie a prácu s informáciami zo smartfónu.

Indian Chief – Pocta minulosti, oslava budúcnosti

Tri v jednom

Na pohon slúži najvýkonnejší motor spoločnosti Indian Motorcycle, vzduchom chladený Thunderstroke 116, ktorý ponúka vysoký krútiaci moment – až 171 Nm. Systém deaktivácie zadného valca zvyšuje jazdný komfort pri posúvaní sa v kolónach, tri voliteľné jazdné režimy Tour, Standard a Sport zasa umožňujú, aby si jazdec nastavil citlivosť reakcií motora na plyn. Palivové mapy pre jednotlivé jazdné režimy sú naprogramované tak, aby motocykel dostal tri výrazne odlišné charaktery.

Extra výbava

Zákazníci si môžu svoj motocykel Chieftain Elite prispôsobiť na svoj obraz prostredníctvom širokej ponuky originálneho príslušenstva. Pre vylepšenie komfortu môžu vyberať z rozmanitých riadidiel a sedadiel, nízkych rýchloupínacích opierok pre spolujazdca Sissy Bar a Backrest Pad, zadného kufra vo farbe motocykla so zamykaním na diaľkový ovládač, či kapotovaných chráničov nôh vo farbe motocykla s nastaviteľnými prieduchmi vzduchu.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov