Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Multimilionár z Floridy má zlaté autá aj srdce!

Biznismen z Floridy vlastní v chrómovej zlatej farbe aj vozidlá Tesla a Lamborghini.

Epidemická situácia okolo koronavírusu Covid-19 je stále vážna a komplikovaná aj v USA. V kritických situáciách sa prejavujú ľudské charaktery. Ani bohatí však nepatria do jedného vreca!

Dôkazom toho je napríklad multimilionár a úspešný podnikateľ Kevin Thobias, ktorý na Floride rozvážal potrebnú pomoc svojim zlatým SUV Rezvani Tank. A súčasne si tak (ne)nápadne robil promo… Bývalý člen americkej armády, ktorý strávil štyri roky v službách US Air Force, zbohatol vďaka elektronickému obchodovaniu. V súčasnosti je úspešným investorom, marketingovým expertom a zakladateľom spoločnosti Thobias Capital, LLC.

Thobias, ktorý vlastní v chrómovej zlatej farbe aj vozidlá Tesla a Lamborghini, trávi väčšinu času medzi Miami, Floridou a Portorikom. Do Portorika sa presťahoval kvôli podstatne výhodnejším daňovým povinnostiam a v pláne má v budúcnosti aj kandidatúru na post tamojšieho guvernéra. Teraz však pomáha v južnej časti Floridy. Sympatický a energický mladík, ktorého nepriestrelný „zlatý tank“ poháňa motor Hellcat s výkonom 707 koní, aj sám nakupoval dôležitý materiál od toaletného papiera až po zdravotnícke potreby.

Úspešný biznismen sa riadi životnou filozofiou, že „najcennejšia schopnosť, ktorú môžete získať, je premýšľať sám za seba.“ Možno aj preto dokáže Thobias ovplyvniť toľko ľudí nielen svojimi marketingovými ťahmi, ale aj v oblasti módy a automobilového priemyslu. Mimochodom, v jeho opancierovanom „zlatom tanku“ nájdete aj to, čo by ste tam možno vôbec nečakali. Súčasťou výbavy jeho vojenskej edície Rezvani Tank SUV je napríklad nepriestrelné sklo a nepriestrelná ochrana tela, ktoré neprerazí ani projektil z legendárneho ruského samopalu AK-47.

Ďalej tam nájdete: spodnú ochranu proti výbušninám, dýmové sklo, vojenské pneumatiky Runflat, systém tepelného nočného videnia, špeciálna palivová nádrž, nárazníky a ochrana chladiča, vystužené odpruženie, ochrana proti elektromagnetickému impulzu (EMP), elektrifikované kľučky dverí, možnosti sirény a klaksónov, stroboskopické svetlá, oslepujúce svetlá, Intercom systém, magnetické skrutky, plynové masky, súprava prvej pomoci a proti podchladeniu, či nepretržité nahrávanie videa.

Cenová hladina modelu Rezvani Tank SUV štartuje na čiastke 155.000 amerických dolárov, v prípade opancierovanej verzie zaplatíte 259.000 USD. Interiér kabíny definuje prešívaný kožený paket, ktorý poskytuje pohodlie a kompatibilitu vodičom aj pasažierom, s koženými sedadlami a semišovým poťahom hlavy. K dispozícii je 7,9-palcová centrálna obrazovka infotainmentu s Apple CarPlay, ktorý poskytuje prístup k funkciám, ako sú Mapy Google, Pandora, Stitcher, a k balíku aplikácií optimalizovaných pre použitie na ceste aj v teréne.

Spoločnosť Rezvani Motors založili v roku 2014 v kalifornskom Orange County s cieľom vytvoriť nové a extrémne vozidlá z hľadiska dizajnu, ochrany a výkonu. Všetky vozidlá sú navrhnuté a vyrobené v Spojených štátoch amerických.

-jj- zdroj a foto: disruptmagazine, milled, thehustlersdigest,

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov